Câți bani ar câștiga Adrian Sînă pentru concertele pe care le susține în India

Adrian Sînă au câștiga sume fabuloase pentru concertele pe care le are în India.

Câți bani ar câștiga Adrian Sînă pentru concertele pe care le susține în India

Adrian Sînă este un artist care a cunoscut succesul atât în România, cât și în străinătate, drept urmare acesta are o mulțime de evenimente și primește propuneri din toate colțurile lumii.

Alături de orchestra lui, The Wedding Crashers, Adrian Sînă are show-uri spectaculoase. Artistul este încântat de evenimentele pe care le are în India, acolo unde sunt invitate mai bine de 1.000 de persoane. 

„Pe 19 septembrie cântăm în India! E incredibil cum e nunta la ei, pe bogăție. Ține trei zile și trei nopți! Au niște costume deosebit de spectaculoase, peste 1000 de persoane vin la nuntă, e ceva impresionant, e exact ca la un film de la Bollywood! Avem mare succes acolo cu proiectul nostru „The Wedding Crashers”!”, a declarat Adrian Sînă pentru Click!

Surse din preajma artistului, citate de Click!, dezvăluie că sumele încasate de Adrian Sînă ar ajunge la 7.000 de euro pe eveniment. 

În 2011, Adrian Sînă a primit propunerea de la niște producători indieni de a produce o coloană sonoră pentru un film. De atunci, artistul a început să cânte frecvent la evenimente private care au loc în India sau Pakistan. 

Recent, Adrian Sînă s-a aflat în centrul unei controverse. Artistul a fost acuzat că nu a respectat un contract pentru o nuntă. Mireasa, extrem de dezamăgită, a explicat ce s-a întâmplat și de ce s-a creat această situație.

„Aș vrea să vă fac atenți viitori miri cu cine încheiați contracte pe partea de muzică. Noi am avut contract încheiat din 11.10.2022 cu avans de 1.500 de euro să ne cânte la nuntă pe data de 26.08.2023. Ne-a anunțat cu 3 săptămâni înainte de nuntă că nu mai poate veni, că are turneu în Asia, pe când el a luat altă nuntă la Craiova, chiar el a postat pe story. În Zalău pentru septembrie a mai anulat o nuntă cu același pretext. Noi am găsit printr-un mare noroc, anulare la alt band pe care o să-l recomand din tot sufletul în altă postare, că nu vreau să le apară numele lângă Adrian Sînă și Wedding Crashers. Vă atașez poze cu dovezile”, a relatat mireasa, după cum transmite stiridecluj.ro.

Ulterior, Adrian Sînă a făcut primele declarații despre această controversă în care a fost implicat. Artistul a precizat că a avut o înțelegere cu respectivul cuplu pentru a cânta la nuntă, înțelegere ce nu a mai fost onorată. Cântărețul s-a apărat, și-a cerut scuze și chiar a încercat să îi ajute pe miri să găsească o altă soluție.

„Au apărut tot felul de știri care sunt total false, că aș da țeapă sau așa mai departe. Eu înțeleg supărarea domnilor din Dej, pentru că sunt din Dej, nu din Cluj. Într-adevăr, am avut o înțelegere cu ei la un moment dat, dar din păcate chiar nu pot să onorez toate evenimentele. Primesc foarte multe cereri pentru evenimente și nu pot să le onorez pe toate. Mi-am cerut scuze că nu pot să ajung la evenimentul lor, le-am înapoiat avansul pe care mi l-au dat, le-am oferit șansa să îi ajut să își găsească o altă formație pentru nuntă, dar nu cu trei săptămâni înainte, cu mult mai mult timp. Doamna pare că s-a supărat așa un pic, dar chiar îmi pare rău”, a declarat Adrian Sînă pentru Unica.ro.

Citește și:
Ce compromisuri face Ilinca Vandici în relația cu fostul soț, de dragul fiului lor, Zian: „Ne dăm interesul foarte tare'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people