Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas sărbătoresc 23 de ani de căsnicie. Omagiul postat de cei doi actori: „De la scumpa ta soție”

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas au împlinit 23 de ani de căsătorie.

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas sărbătoresc 23 de ani de căsnicie. Omagiul postat de cei doi actori: "De la scumpa ta soție"

Catherine Zeta-Jones i-a adus un omagiu soțului ei, Michael Douglas, în timp ce cuplul a sărbătorit sâmbătă 23 de ani de căsnicie. Actrița, în vârstă de 54 de ani, a intrat pe Instagram pentru a împărtăși câteva dintre fotografiile de la nunta lor, precum și o selecție a unor momente speciale petrecute împreună în trecut.

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas au împlinit 23 de ani de căsnicie

Într-una dintre fotografii, actrița a putut fi văzută mergând la altar alături de partenerul ei de viață, în vârstă de 79 de ani, la The Plaza din New York City în anul 2000, în timp ce o alta îi arată sărutându-se în timpul ceremoniei. Alte instantanee îi arătau în vacanță împreună, în timp ce în altele puteau fi văzuți îmbrățișându-se.

„Astăzi sărbătorim 23 de ani de căsătorie. Dragul meu Michael, premiul tău Nobel pentru pace te așteaptă. Te iubesc… de la scumpa ta soție, premiată cu medalia de onoare cu stea de aur.”, a transmis Catherine Zeta-Jones.

De asemenea, și Michael Douglas a postat o imagine superbă de la nunta cu Zeta-Jones. Cei doi au fost surprinși în timp ce dansau și se uitau cu dragoste unul la celălalt. În dreptul fotografiei postate pe Instagram, celebrul actor a dezvăluit că abia așteaptă următoarea aniversare împreună.

„La mulți ani pentru aniversarea de 23 de ani, draga mea @catherinezetajones! Abia aștept să vină 24! Aniversare fericită ❤️ #23years”, este mesajul lui Michael Douglas.

Cele două staruri de la Hollywood s-au cunoscut în 1998 la Festivalul de Film de la Deauville, unde actorul promova „A Perfect Murder” împreună cu Gwyneth Paltrow. Catherine era prinsă și ea cu promovarea filmului „The Mask of Zorro” cu Antonio Banderas. Celebrul actor i-ar fi spus vedetei de film la scurt timp după ce s-au cunoscut: „Vreau să fiu tatăl copiilor tăi”, dezvăluiau cei doi în urmă cu ceva timp.

Votează-ți aici favoriții la ELLE Style Awards 2023 și câștigă super premii!

Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones s-au căsătorit la The Plaza din New York City în anul 2000. La scurt timp după aceea, cei doi i-au întâmpinat pe fiul Dylan și pe fiica Carys. Actorul mai are un fiu, Cameron, în vârstă de 44 de ani, dintr-o căsătorie anterioară.

Actorul vrea să lase familiei drepturile asupra imaginii sale

Între timp, Douglas se gândește să treacă în testamentul său ca toate drepturile asupra imaginii sale să fie lăsate familiei sale, deoarece este îngrijorat că un avatar al său va ajunge în filme și ar dori să păstreze în continuare un element de control, a declarat el în martie. Discutând dacă și-ar vinde imaginea digitală pentru a putea continua să joace în filme după ce moare, el a spus:

„Este amuzant că ați menționat acest lucru. Ajungi la o vârstă la care începi să te gândești la testament și la averea ta. Acum mă gândesc că va trebui, de asemenea, să-mi licențiez numele și imaginea, astfel încât drepturile să ajungă la familia mea și nu la metavers. Văd ce face AI cu imaginile cu text. Este doar o chestiune de timp până când vei putea recrea orice persoană moartă, la orice vârstă, cu vocea și manierele ei, așa că vreau să am un anumit control.”, a declarat Michael Douglas.

Citește și:
Cum răspunde Edward Sanda celor care îl critică pentru comportamentul de la America Express: „Lumea își dă cu părerea…'

FOTO: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people