Cătălina Grama și Paul Ipate s-au căsătorit religios în secret. Imagini inedite de la eveniment

Cătălina Grama și Paul Ipate s-au căsătorit religios în România, după ce au avut o cununie civilă de vis în Italia.

Cătălina Grama și Paul Ipate s-au căsătorit religios. Evenimentul a avut loc în România, după ce în urmă cu câteva săptămâni au avut parte de o cununie civilă ca în povești în Italia. 

Cătălina Grama și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializare faptul că ea și Paul Ipate s-au căsătorit religios. Actrița a împărtășit câteva imagini de la evenimentul care a avut loc în afara Bucureștiului, iar cele care au atras atenția au fost cu ținutele pe care le-a purtat. Vedeta a ales două rochii de mireasă spectaculoase în care a strălucit. 

„Dumnezeu ne-a unit ieri în cea mai frumoasă zi! 🙏🏻🤍Ne simțim binecuvântați pentru că i-am avut alături pe cei mai dragi și iubiți prieteni și familia noastră. „Visul unei nopți de vară” a fost tematica nunții noastre (…) A fost un vis frumos pentru noi și totul s-a petrecut într-o atmosferă foarte relaxată. La un moment dat pe seară ne-au vizitat și câteva căprioare ca într-o adevărată poveste. Te iubesc soțul meu minunat @paulipate până la cer și după!”, a fost mesajul transmis de Cătălina Grama pe Instagram. 

La începutul lunii august, Cătălina Grama și Paul Ipate s-au căsătorit civil în cadrul unei ceremonii de vis care a avut loc în Italia. Cei doi nu au discutat înainte public despre eveniment, iar fanii au fost luați prin surprindere. Actrița și actorul formează un cuplu de 9 ani și au împreună o fată, pe nume Zora. Cătălina Grama mai are un băiat, Achim, dintr-o relație anterioară.

Cătălina Grama a oferit pe rețelele de socializare mai multe informații despre cununia civilă din Italia, de la cum a ales locul unde s-a desfășurat ceremonia, până la detalii inedite despre cele trei rochii de mireasă pe care le-a purtat.

„M-am îndrăgostit iremediabil de Italia anul trecut când am făcut cu Paul o escapadă în Puglia. Atunci am știut și am simțit că va fi locul în care ne vom căsători.
Peisajele incredibile, simplitatea și vibrația specifică a locurilor, frumusețea fiecărui colțisor din acest rai ne-a inspirat să organizăm o nuntă în stil italian. Dolce far niente este vorba favorită a italienilor și exact asta am visat să facem.
Bineînțeles că, după ce am găsit locația splendidă, a trebuit să îmi aleg ținutele. Am visat să port trei rochii speciale și foarte diferite care să se potrivească cu energia inegalabilă a locului. (…) Am ales trei rochii care spun o poveste.
Prima iubire a fost rochia simplă din mătase duchesse pe care fetele au accesorizat-o cu mănuși din dantelă fină și prețioasă cu fir de aur. Apoi a venit marea mea iubire, rochia din dantelă cu spate gol brodată cu cristale preziosa și paiete, pe care simt că Zora o va purta într-o bună zi. Pentru tăierea tortului și petrecere am purtat o rochie sirenă brodată manual, care a reprezentat în adevăratul sens al cuvântului spiritul italian.
Pasta, vino e amore! Cam așa a fost atmosfera la nuntă! S-a râs și s-a dansat mult, chiar și în picioarele goale și i-am mulțumit lui Dumnezeu că mi-am văzut toată familia în locul acesta care e un mic paradis.
Am fost în raiul iubirii și al veseliei pentru trei zile și încă povestim despre asta! Abia aștept să revin și cu alte poze și video, pentru ca am foarte multe să vă împărtășesc! Vă mulțumim pentru iubire și mesajele minunate! S-a simțit iubirea voastră, dragii noștri prieteni, până aici! Salute!!!”, a povestit Cătălina Grama pe social media.

Citește și:
Victor Cornea, iubitul Andreei Bălan, criticat dur pentru relația cu artista: „Sigur asta îți dorești?'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people