Cătălina Grama și-a surprins fanii printr-o apariție complet naturală. Cum arată actrița fără machiaj

Cătălina Grama și-a surprins plăcut fanii cu o apariție complet naturală pe rețelele de socializare.

Cătălina Grama și-a surprins fanii printr-o apariție complet naturală. Cum arată actrița fără machiaj

Cătălina Grama, cunoscută publicului larg sub numele de Jojo, se numără printre celebritățile care nu ezită să se prezinte în mod natural în mediul online. La vârsta de 42 de ani, actrița, care interpretează rolul Magdei în serialul „Clanul” de la Pro TV, este într-o formă fizică excelentă și se bucură de un ten strălucitor și lipsit de riduri.

Cătălina Grama, complet nemachiată

Actrița este mama a doi copii: un fiu, Achim, în vârstă de 12 ani, și o fiică pe nume Zora, în vârstă de 6 ani. Vedeta este activă pe rețelele de socializare, unde împărtășește diverse fotografii și clipuri cu momentele inedite din viața ei. Din postările ei nu lipsesc imaginile în care apare complet nemachiată. Cătălina Grama are un ten impecabil, luminos, fără riduri sau pete.

sursa: Instagram
sursa: Instagram

Actrița are un program extrem de aglomerat, împărțindu-și timpul între cariera sa și responsabilitățile de mamă a doi copii. Cu toate acestea, găsește întotdeauna timp pentru a-și acorda atenție și îngrijirea personală. Cătălina Grama a dezvoltat o metodă care funcționează perfect pentru ea și care o ajută să rămână în formă excelentă.

„Nu mai mănânc până la ora 14.00 de o perioadă încoace. Țin un fel de fasting și nu mai mănânc până în ora 14.00, mănânc după ora 14.00, dar de fiecare dată beau o cafea cu mult lapte. Trebuie să mă mențin, metabolismul se schimbă foarte mult după 40 de ani și atunci există tot felul de tehnici”, a spus actrița într-un interviu pentru Unica.ro.

Cum se menține actrița în formă

Deși nu adoptă un stil de viață bazat pe excese culinare și nu a exagerat niciodată în acest sens, actrița consideră că uneori este necesar să aducă modificări în meniul zilnic.

„Ultima oară aveam un regim de viață sănătos, numai că nu este suficient și atunci trebuie să intervină o latură de fasting din când în când, periodic, nu trebuie să faci asta toată viața. E minunat dacă poți toată viața, însă este aproape imposibil. Acum vreo 3 luni am început. Nu am slăbit deloc, dar mă ajută foarte mult să mă mențin, mă ține în formă, fastingul are mai multe beneficii și pe partea de sănătate, îți dă mai multă energie, te ține în ritm. Cred că ajută foarte mult pe partea asta de detox și atunci în mod normal dacă elimini toxinele din organism, da, îți dai un refresh peste tot. Ajută memoria foarte mult, pentru că nu mai e încărcat organismul și eu lucrez foarte mult cu asta, așa că am nevoie de un refresh din când în când. Îl țin cât o să rezist, nu mi-am propus nimic”, a dezvăluit Cătălina.

Într-un interviu pentru Impact.ro, actrița a spus că are aceeași rutină de îngrijire a pielii de ceva timp, iar, din când în când, apelează la tratamente profesionale realizate în saloanele de înfrumusețare. Cătălina Grama pune foarte mult accent pe naturalețe și dorește să își păstreze expresivitatea chipului pentru a nu-i fi afectată cariera de actriță.

„Nu cred că este vreun secret special. Am o rutină de îngrijire zilnică, aceeași pe care o avem toate, cred că este foarte mult o chestie care ține de genetică și de ce gene moștenești de la părinți. Eu semăn foarte bine cu mama din punctul acesta de vedere și tata are un ten foarte ok. Am aceleași creme, am aceleași tratamente. Da, merg la tratamente, merg la salon din când în când, atunci când timpul îmi permite, însă nu fac ceva extraordinar. Și în plus, tenul unei actrițe se uzează mai rapid, pentru că noi avem spectacole după spectacole, ne folosim mușchii feței atât de mult și într-un fel intens, da, trebuie să avem grijă și de tenul nostru”, a precizat actrița.

Citește și:
Irina Fodor, detalii inedite despre condițiile din timpul filmărilor emisiunii Asia Express: „După ce m-am văcărit…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people