Cătălina Grama, dezvăluiri inedite despre soțul ei, Paul Ipate: „La două dimineața, iese cu cuțitele să vâneze hoții imaginari!”

Cătălina Grama și partenerul ei, Paul Ipate, fac o echipă pe cinste și pe scenă.

Cătălina Grama, dezvăluiri inedite despre soțul ei, Paul Ipate: "La două dimineața, iese cu cuțitele să vâneze hoții imaginari!"

Cătălina Grama și Paul Ipate formează unul dintre cele mai îndrăgite și solide cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună o fată, pe nume Zora, iar actrița mai are un băiat, Achim, dintr-o relație anterioară.

Cătălina Grama și Paul Ipate trăiesc deja de mulți ani o poveste de dragoste. Amândoi activează în lumea actoriei și au jucat cu mai multe ocazii împreună în câteva spectacole. Cei doi au fost prezenți împreună în cea mai recentă ediție a emisiunii Săriți de pe fix, de la PRO TV, alături de Anisia Gafton, Anca Dinicu, Emily Burghelea, Paul Ipate, Alex Bogdan, Mihai Rait, Drăcea și Lucian Ghimiși.

Actrița din serialul Clanul, soția lui Paul Ipate, a fost provocată de Cabral să recunoască dacă acesta este sărit de pe fix și în viața de zi cu zi sau doar în emisiune?!

„Acasă, când vă vedeți, el e sărit de pe fix sau e om normal? Ultima povestire pe care mi-a zis-o de la voi, de acasă, a fost că a stat în chiloți, afară, trei ore jumătate”, i-a spus Cabral.

Spre surprinderea tuturor, Cătălina Grama a povestit o întâmplare mult mai amuzantă, stârnind hohote de râs.

„Chiloții sunt nimic, stai să vezi când iese cu cuțitele să vâneze hoții imaginari. La două dimineața se trezește și aude hoții! Ia două cuțite de bucătărie și zice: ‘Cătălina, pregătește-te! Hai!’. Iese în curte, sare gardul. S-a întâmplat! Jur! S-a dus dincolo, a amenințat hoțul și hoțul era vecinul nostru de vizavi”, a povestit aceasta.

Cum s-au cunoscut cei doi

Cătălina Grama și Paul Ipate s-au căsătorit religios la sfârșitul lunii august. Evenimentul a avut loc în România, după ce în urmă cu câteva săptămâni au avut parte de o cununie civilă ca în povești în Italia.

Într-un recent episod al podcastului „Acasă la Măruță”, găzduit de Cătălin Măruță, actorul a fost invitat și a dezvăluit povestea întâlnirii cu partenera sa de viață. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare, unde aveau de realizat o scenă de dragoste. Deși știa cine este Jojo, cei doi nu mai avuseseră tangențe înainte, însă avea o părere bună despre actriță.

„Ne-am cunoscut pe platoul de filmare, la Florin Piersic jr. Nu s-a lansat filmul, existând niște probleme acolo între ei, de producție, probleme administrative, nu-i treaba mea. Eu am făcut un spectacol cu Florin Piersic jr, apoi eu l-am chemat la un alt spectacol de-al meu. A venit și după mi-a propus să joc în film. Țin minte că m-a întrebat dacă am probleme cu nuditatea, că există o scenă de dragoste. Zic: „Depinde ce nuditate, că dacă e gratuită nu mă interesează. Adică să însemne ceva.” Zice: „Nu, nu, nu. Stai, că nu arătăm chiar tot, dar o să filmezi cu Cătălina Grama.” Evident că am întrebat și eu cine este Cătălin Grama și a zis: „Cu Jojo”, „A… Da, da. Nu am nicio problemă.” O știam de dinainte, era mișto. Ne-am cunoscut pe platou și acolo s-au dezvoltat lucrurile. (…) Între noi, s-a întâmplat natural”, a povestit Paul Ipate, potrivit TVMania.

De asemenea, actorul a vorbit și despre gelozia din relație. Paul Ipate a declarat că nu este un bărbat gelos din fire și nu obișnuiește să își facă griji fără sens.

Eu nu am gelozii. La mine, geloziile sunt la modul dacă eu sunt cu tine și se întâmplă ceva în fața mea, dacă mă sfidezi și ignori că sunt acolo, da, e o problemă, lucru care nu s-a întâmplat, dar altfel… Să stau, să mă gândesc și să-mi fac probleme că e în turneu, că e la filmări, că e pe platou. Eu nu sufăr de scenarit, să-mi fac tot felul de filme. Un singur gând este suficient, că de acolo se nasc altele și altele. Intri într-un malaxor psihic din care foarte greu mai ieși și eu nu sunt așa. Dacă e să se întâmple, se întâmplă cu tine în casă. Nu sunt omul care… Îmi fac griji aiurea? De ce să-mi stric ceva ce la mine e bine? Dacă la mine e bine acum, de ce să stric eu cu tot felul de întrebări din astea tâmpite? Eu nu am gelozii. Am fost gelos, dar pe alte lucruri și la început pentru că na, sunt nesiguranțele de la început ca în orice relație. (…) La modul femeiesc, da (n.r. – dacă Jojo e geloasă), dar nimic ieșit din comun”, a mai povestit actorul.

Citește și:
Ce spune Andreea Antonescu despre o împăcare cu tatăl mezinei sale: „Ne poate surprinde următoarea secundă…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people