Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, eliminați de la America Express înainte de marea finală

Cătălin Scărlătescu și partenera lui, Doina Teodoru, au fost eliminați de la America Express.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, eliminați de la America Express înainte de marea finală

Cătălin Scărlătescu și partenera lui, Doina Teodoru, au fost eliminați de la America Express. Pentru ei, aventura trăită pe Drumul Aurului s-a oprit chiar înainte de marea finală. 

Pe tot parcursul competiției, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au arătat că pot face față provocărilor pe care le întâmpină pe traseu și că sunt determinați să ajungă până la capăt. Din păcate pentru ei, aventura America Express s-a încheiat înainte de a ajunge în marea finală a show-ului. Unul dintre cele două cufere pe care le-au ținut celebrul chef și partenera lui avea ascuns un vultur roșu, ceea ce însemna că sunt eliminați. După ce a văzut vulturul roșu, Cătălin Scărlătescu a declarat că a avut parte de o experiență frumoasă, pe care nu o regretă. 

„Experiența asta nu poate să fie decât frumoasă. O să mă certe Bontea, „că eu, cu un an mai bătrân am câștigat. Tu ce ai făcut acolo?” 40 de zile de filmare spectaculoase, misiuni peste misiuni, locații peste locații, cazări peste cazări, una mai ciudată sau mai interesantă.”

„Cursa se termină acum… pentru totdeauna”, a completat Doina Teodoru

Cătălin Scărlătescu a transmis și un mesaj pe contul personal de Instagram, după ce s-a aflat că el și partenera lui au părăsit aventura America Express. 

„AMERICA EXPRESS continuă! Vă mulțumesc!”, a scris Cătălin Scărlătescu pe Instagram. 

Astfel, în show au mai rămas două echipe, și anume cea formată din Andreea Bălan și Andreea Antonescu și cea formată din Cătălin Bordea și Nelu Cortea, care vor lupta pentru marele premiu și titlul de câștigători ai competiției. Finala America Express va fi difuzată duminică, 26 martie, pe Antena 1.

Citește și:
Motivul pentru care Gwyneth Paltrow a ajuns în fața tribunalului. Soțul și copiii săi vor depune mărturii

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people