Cătălin Scărlătescu, reacție neașteptată după reproșurile aduse de producătoarea executivă a emisiunii Chefi la cuțite: „Noi chiar n-am vorbit de bani…”

Roxana Paulică, producătoarea executivă a emisiunii Chefi la cuțite, a făcut câteva declarații dure la adresa celor trei chefi care au părăsit show-ul.

Cătălin Scărlătescu, reacție neașteptată după reproșurile aduse de producătoarea executivă a emisiunii Chefi la cuțite: "Noi chiar n-am vorbit de bani..."

Cel mai apreciat cooking show din România, Chefi la cuțite, vine la Antena 1 cu rețeta plină de surprize a celui de-al 13-lea sezon, care a avut premiera pe 18 martie.

Chef Richard Abou Zaki, Chef Alexandru Sautner, Chef Ștefan Popescu și Chef Orlando Zaharia îi înlocuiesc astfel pe Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea, cei care în luna octombrie a anului trecut au decis să întrerupă colaborarea cu Antena 1.

Cu numai câteva zile înainte de difuzarea noului sezon, Roxana Paulică, producătoarea executivă a emisiunii Chefi la cuțite, a făcut câteva declarații dure la adresa celor trei chefi care au părăsit show-ul.

Cum a reacționat Cătălin Scărlătescu la reproșurile producătoarei

Într-un interviu acordat recent, Cătălin Scărlătescu s-a arătat revoltat de reproșurile formulate de Roxana Paulică.

„Să știi că nu e nimic nasol. Uite, ca să știi, gândește-te că eu dacă alergam după făcut bani… Uită-te în conturile Antenei 1 și uită-te cât au câștigat ăia, nu noi, că noi am luat pleavă. Noi am luat puțin, am luat cât trebuia să luăm… Roxana Paulică, săraca… Cred că și mai puțin decât noi. Alții au câștigat bani mulți, nu noi. Chiar n-a fost de bani. Poți să scrii că noi n-am ajuns să negociem bani cu Antena 1 pentru ultima perioadă din viața noastră. Noi chiar n-am vorbit de bani”, a declarat Cătălin Scărlătescu, pentru FANATIK.

Fostul jurat de la Chefi la cuțite a ținut să facă unele precizări și cu privire la motivul care a dus la renunțarea la emisiunea de la Antena 1.

„Gașca s-a spart când noi le-am spus că vrem să facem doar un sezon pe an, că nu mai putem, că suntem obosiți. Și ei n-au înțeles. N-am nimic să le reproșez, absolut nimic”, a completat Cătălin Scărlătescu pentru sursa citată.

Ce le reproșează producătoarea executivă a emisiunii Chefi la cuțite

Roxana Paulică, producătoarea executivă a emisiunii Chefi la cuțite, a făcut câteva declarații dure la adresa celor trei chefi care au părăsit show-ul.

„E ok să jigniți locul care v-a dat atâtea șanse chiar și după proiecte care n-au funcționat, oamenii care și în al 12-lea ceas au încercat să găsească o soluție pentru a vă îndeplini doleanțele? Mai puține zile de filmare, mai puține ore de muncă pe zi… Și alte detalii ce țin de conținut, știți voi foarte bine! Este corect să vă considerați mai presus de orice? Să demonizați locul care v-a protejat și v-a respectat, din toate punctele de vedere, atâția ani? Și apoi, după ce acuzați oboseala cu trei săptămâni înainte să schimbați toată programa de filmări, care impactează atâția oameni? Tot voi pozați în victime?”, este mesajul lansat de producătoarea tv pe Instagram, conform Fanatik.

Roxana Paulică, producătoarea executivă a emisiunii Chefi la cuțite, a avut cuvinte dure de spus la adresa lui Cătălin Scărlătescu, după recentele declarații ale acestuia.

„Mai știi, Cătă, când erai stresat că nu știi dacă ai vorbit bine, dacă te-ai exprimat cum trebuie, dacă ai transmis ce trebuie în emisiuni? Pe atunci nu erai mai mare decât Antena 1? Mai știi când veneam cu toții la serviciu și începeam cu glume, în backstage? Când ne spunea Sorin bancuri și râdeam toți, când venea Jeni și ne aducea mâncarea, când ne povesteam necazurile… Când terminam filmările seara și ne întrebai dacă venim la club? Probabil că pe vremea aia nu erai așa obosit, mai știi?”, a mai spus Roxana Paulică.

Show-ul Chefi la Cutite continuă să ofere pasionaților de bucătărie șansa de a-și îndeplini visul și să aducă publicului povești extraordinare, care merită să fie văzute de o țară întreagă. Bazat pe formatul internațional Game of Chefs, evoluat și adaptat pieței din România, Chefi la Cuțite este emisiunea de divertisment de top care a captivat milioane de telespectatori în 12 sezoane și cel mai probabil o va face și cu noul sezon care a început pe 18 martie.

Citește și:
Primele imagini cu Sore și noul ei partener. Cei doi sunt în vacanță în Italia

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people