Cătălin Scărlătescu, noi detalii despre ce se întâmpla la filmările pentru Chefi la cuțite: „Îmi spuneau în cască”

Cătălin Scărlătescu a oferit noi detalii despre cum se desfășurau filmările la Chefi la cuțite.

Cătălin Scărlătescu, noi detalii despre ce se întâmpla la filmările pentru Chefi la cuțite: "Îmi spuneau în cască"

Detalii noi au ieșit la iveală din culisele colaborării dintre chef Cătălin Scărlătescu și echipa de producție a emisiunii Chefi la Cuțite de la Antena 1. Celebrul chef a dezvăluit noi informații și a discutat despre tensiunile care au apărut între el și producătoarea show-ului înainte de încheierea colaborării.

De asemenea, au apărut noi informații despre litigiul dintre Antena Group și cei trei foști jurați de la Chefi la Cuțite. Conform stenogramelor prezentate în instanță, chef Cătălin Scărlătescu a afirmat că el și colegii săi au comunicat echipei de la televiziune că nu doresc să participe la mai mult de un sezon pe an. Cu toate acestea, solicitarea lor a fost complet ignorată, conform Paginademedia. În timpul perioadei battle-urilor, chef-ul a avut conflicte cu producătoarea Mona Segall. 

Cătălin Scărlătescu, noi detalii despre filmările Chefi la cuțite

Producătoarea emisiunii, Mona Segall, i-ar fi spus fostului jurat de la Chefi la Cuțite că nu își îndeplinește sarcinile conform așteptărilor. Chef-ul a răspuns că nu a putut lucra cu entuziasm din cauza faptului că i s-au repartizat șase membri în echipă cu care nu a simțit nicio conexiune sau chimie. El a subliniat că nu el a fost cel care a selectat concurenții, așa cum ar putea crede publicul.

„În majoritatea timpului, îmi spuneau în cască.”, a spus Cătălin Scărlătescu în interviu.

„În momentul în care vorbesc despre mâncare, poţi să-mi spui în cască ce vrei, eu tot spun ce cred. (…) În mare parte da (a avut libertate de exprimare n.red.). Interviurile de la începutul emisiuni erau discursuri pe care trebuia să le spui.”

Cu numai câteva zile înainte de difuzarea noului sezon, Roxana Paulică, producătoarea executivă a emisiunii Chefi la cuțite, a făcut câteva declarații dure la adresa celor trei chefi care au părăsit show-ul.

De ce au renunțat chefii la emisiune

Într-un interviu acordat recent, Cătălin Scărlătescu s-a arătat revoltat de reproșurile formulate de Roxana Paulică.

„Să știi că nu e nimic nasol. Uite, ca să știi, gândește-te că eu dacă alergam după făcut bani… Uită-te în conturile Antenei 1 și uită-te cât au câștigat ăia, nu noi, că noi am luat pleavă. Noi am luat puțin, am luat cât trebuia să luăm… Roxana Paulică, săraca… Cred că și mai puțin decât noi. Alții au câștigat bani mulți, nu noi. Chiar n-a fost de bani. Poți să scrii că noi n-am ajuns să negociem bani cu Antena 1 pentru ultima perioadă din viața noastră. Noi chiar n-am vorbit de bani”, a declarat Cătălin Scărlătescu, pentru FANATIK.

Fostul jurat de la Chefi la cuțite a ținut să facă unele precizări și cu privire la motivul care a dus la renunțarea la emisiunea de la Antena 1.

„Gașca s-a spart când noi le-am spus că vrem să facem doar un sezon pe an, că nu mai putem, că suntem obosiți. Și ei n-au înțeles. N-am nimic să le reproșez, absolut nimic”, a completat Cătălin Scărlătescu pentru sursa citată.

Citește și:
Motivul pentru care Ben Affleck nu a participat la premiera filmului Atlas, cel mai nou proiect al lui Jennifer Lopez

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people