Cătălin Scărlătescu, mesaj amuzant pentru iubita lui, Doina Teodoru

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul autohton.

Cătălin Scărlătescu, mesaj amuzant pentru iubita lui, Doina Teodoru

Cătălin Scărlătescu este discret când vine vorba despre viața lui amoroasă. Acesta și-a păstrat relația pe care o are cu actrița Doina Teodoru departe de ochii publicului și a vorbit rar despre povestea lor de dragoste.

Cătălin Scărlătescu a reușit să surprindă pe toată lumea cu o postare pe care a publicat-o pe contul personal de Instagram. Juratul emisiunii Chefi la cuțite a împărtășit cu fanii lui o fotografie în care e alături de Doina Teodoru. Imaginea a fost însoțită de o poezie amuzantă, dedicată partenerei sale, care nu a putut trece neobservată. Versurile i-au amuzat pe urmăritorii cunoscutului chef. 

Printre mașini, printre tramvaie
Actorul se grăbea firesc,
Urma să vină-un nor de ploaie,
Sarmalele se dezlipesc”, a transmis Cătălin Scărlătescu pe Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Catalin Scarlatescu (@chef_catalin_scarlatescu)

Într-un interviu pentru revista VIVA!, Cătălin Scărlătescu a făcut dezvăluiri despre cum a început relația dintre el și Doina Teodoru.

„Ne-am cunoscut la Vama Veche, pe la nu știu ce bar acolo, nu am nici cea mai vagă idee, pentru că am fost luat pe sus. Eu o văzusem, o cunoșteam, dar am fost așa mai timid. Ea a făcut primii trei pași. Totul a plecat de la o poză. Am făcut noi doi o poză împreună și de la poza aceea totul a venit natural. Cred că eu am vrut poză, cred că eu am fost acela mai mârșav. M-am dus ca pisica: am zgâriat la ușă… Și oamenii din jur cumva ne-au împins unul într-altul. Ai mei pe o parte, ai ei pe o parte și uite așa… s-a nimerit, a venit natural”, a declarat Cătălin Scărlătescu pentru VIVA!.

Publicul va avea ocazia să-i vadă pe Cătălin Scărlătescu și pe Doina Teodoru în emisiunea America Express. Cei doi fac echipă în show-ul care fi difuzat la Antena 1. 

Doina Teodoru, partenera lui Cătălin Scărlătescu, este din Galați și e actriță. Ea a fost concurentă la „iUmor” și a câștigat premiul cel mare. Tânăra s-a remarcat prin abilitățile actoricești și ulterior a fost cooptată de Mihai Bendeac să joace în serialul „Băieți de Oraș.”

Citește și:
Thats Amore! Channing Tatum și Zoë Kravitz, surprinși în ipostaze tandre în vacanță în Italia

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people