Cătălin Scărlătescu, ironizat de iubită la America Express. Ce a declarat Doina Teodoru: „Nu, nu e șeful meu. Este..”

De mai bine de un an, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz.

Cătălin Scărlătescu, ironizat de iubită la America Express. Ce a declarat Doina Teodoru: "Nu, nu e șeful meu. Este.."

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru formează una dintre echipele de vedeta care participă la America Express – Drumul Aurului, cel mai dur reality show din România, care este difuzat la Antena 1.

Drumul Aurului duce perechile de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri. Misiunile pe care concurenții trebuie să le îndeplinească la America Express sunt și ele adaptate culturii locale și zonelor prin care aceștia vor ajunge.

În timpul ultimei etape ce se desfășoară în Guatemala, în timp ce făceau autostopul, Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au fost luați de un șofer care a fost curios cu privire la legătura dintre cei doi.

Șoferul a întrebat-o pe Doina dacă partenerul ei de concurs îi este șef, însă răspunsul dat în glumă de actriță l-a surprins neplăcut pe celebrul chef.

„E periculos să umblați așa. Mai bine vă duc eu”, le-a spus șoferul.
„Cătălin este șeful tău?”, a mai întrebat șoferul.
Doina: „Dacă e șeful meu?”
„Era o întrebare, scuze”
„Nu, nu e șeful meu. Este bunicul meu”, a răspuns, râzând Doina Teodoru.

Ulterior, în cadrul testimonialelor, Cătălin Scărlătescu s-a arătat deranjat de vorbele partenerei sale, însă aceasta a ținut să îi dea replica.

„Cătălin s-a făcut ciupercuță, s-a pleoștit așa, nici n-a râs, nici n-a plâns. Lasă, mai bine să o zic eu, decât să o zică alții”, a declarat Doina Teodoru.

Cătălin Scărlătescu, declarație neașteptată despre relația cu Doina Teodoru

Cătălin Scărlătescu este discret când vine vorba despre viața lui amoroasă. Pentru o perioadă, acesta și-a păstrat relația pe care o are cu actrița Doina Teodoru departe de ochii publicului și a vorbit rar despre povestea lor de dragoste, dar surprind ocazional cu imagini inedite pe rețelele de socializare în care apar în ipostaze romantice. Toată lumea este însă curioasă când vor face pasul cel mare, spre căsătorie.

Celebrul chef și-a dezamăgit însă fanii cu cele mai recente declarații, recunoscând că în acest moment nu are de gând să se căsătorească, deși este foarte fericit în relația cu Doina Teodoru.

„Nu știu dacă la noi e cazul de nuntă. Momentan nu aș crede în sunetul clopotelor de nuntă. Dar nu se știe niciodată! Eu și Doina Teodoru ne simțim bine așa cum suntem! Dacă ne va fi dat însă să schimbăm ceva, vom anunța la momentul oportun!”, a declarat el, în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Citește și:
George Burcea a revenit în România, după câteva luni locuite în SUA: „Am vrut foarte tare să văd copiii”

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people