Cătălin Scărlătescu, gest romantic pentru Doina Teodoru de ziua ei de naștere

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au plecat într-o vacanță romantică.

Cătălin Scărlătescu, gest romantic pentru Doina Teodoru de ziua ei de naștere

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din lumea showbiz-ului românesc. Recent, actrița a sărbătorit împlinirea vârstei de 34 de ani, iar cu această ocazie, fostul jurat de la Chefi la cuțite i-a organizat o surpriză romantică. În plus, cei doi au pornit într-o vacanță memorabilă.

Cei doi sunt parteneri de viață de peste doi ani. Deși se bucură de popularitate în rândul publicului, preferă să-și trăiască relația în intimitate. În ziua aniversării iubitei sale, Chef Scărlătescu a depășit așteptările cu gesturi romantice, pregătindu-i o surpriză deosebită.

Cătălin Scărlătescu, gest romantic pentru Dointa Teodoru

Pe 15 noiembrie, Doina Teodoru a sărbătorit împlinirea vârstei de 34 de ani, iar în cinstea acestui eveniment, Cătălin Scărălătescu i-a organizat o surpriză romantică. De asemenea, fostul jurat de la Chefi la cuțite a împărtășit o imagine alături de iubita sa pe platformele de socializare, însoțită de un mesaj emoționant.

Votează-ți aici favoriții la ELLE Style Awards 2023 și câștigă super premii!

În fotografie, Cătălin Scărlătescu, fostul jurat de la Chefi la cuțite, ține în mână un trandafir roșu, iar alături de el se află Doina. Pe Instagram, cei doi îndrăgostiți au distribuit și alte imagini din vacanța lor în Grecia. „Salut, Santorini”, a notat bucătarul chef în alfabetul limbii elene. Cuplul intenționează să facă o oprire în Roma, unde se anunță momente memorabile.

Care este secretul relației lor

Într-un interviu, Doina Teodoru a făcut o mărturisire surprinzatoare despre relația sa cu Cătălin Scărlătescu. Desigur, în ciuda zvonurilor și a speculațiilor, iubirea a rămas un element solid în viața lor și i-a apropiat chiar mai mult. Actrița a descris caracterul lui Cătălin Scărlătescu ca fiind mult mai pasional sau „vulcanic” în comparație cu al ei.

„Iubirea! (nr. o țină alături de Cătălin Scărlătescu) Asta ar trebui să țină toate relațiile între oameni, iubirea, respectul, nu? Mai vulcanic cred că e Cătălin. Nu cred, sunt sigură că el e și cred că toată lumea poate să confirme asta pentru că îl urmăriți la TV”, a spus Doina Teodoru, conform Ciao.

Cu toate că atitudinea vulcanică a lui Cătălin Scărlătescu poate fi un aspect interesant al relației lor, Doina Teodoru a dezvăluit că între ei nu există tensiuni de niciun fel. Mai mult, relația lor este caracterizată de absența completă a tensiunilor financiare. Acest lucru se datorează faptului că, deși au o viață împreună, abordarea lor asupra finanțelor este cu totul diferită. Fiecare dintre ei gestionează propriile venituri în mod independent, evitând astfel orice discuții tensionate legate de cheltuieli inutile sau alte aspecte financiare.

„La noi nu au cum să existe discuții de genul ăsta pentru că fiecare face shopping pe banii lui așa că nu ne luăm la întrebări ce am făcut fiecare cu banii noștri. Întrebarea e: ‘Băi, ai mai avut și tu timp să te duci să faci niște shopping?’, cam așa e la noi!”, a mai adăugat actrița.

Citește și:
Cum se menține în formă Irina Fodor la 35 de ani. Prezentatoarea a dezvăluit trucurile ei de frumusețe

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people