Cătălin Scărlătescu, dezvăluiri sincere despre începutul carierei sale în televiziune. Cine i-a fost alături: „Lucram acolo și a sunat telefonul”

Cătălin Scărlătescu a povestit despre începutul carierei sale în televiziune.

Cătălin Scărlătescu, dezvăluiri sincere despre începutul carierei sale în televiziune. Cine i-a fost alături: „Lucram acolo și a sunat telefonul”

Cătălin Scărlătescu a povestit pentru prima dată cum a reușit să ajungă în televiziune cu mulți ani în urmă. Chef-ul a devenit cunoscut în urma emisiunii MasterChef, difuzată de PRO TV, fiind jurat alături de Florin Dumitrescu și Sorin Bontea. Cu toate că acum este printre cei mai cunoscuți de la noi, puțini știu cu ce se ocupa chef-ul înainte.

Cătălin Scărlătescu, despre începuturile în televiziune

Juratul de la Chefi la cuțite a povestit în cadrul podcast-ului La Fileu, găzduit de Speak, despre începutul carierei sale în televiziune. Cum înainte era cunoscut ca fiind un bucătar foarte bun, producătoarea de la Antena 1, Mona Segall, l-a găsit pe Scărlătescu potrivit pentru un rol în televiziune.

„Aici doar Mona Segall poate să spună. M-a sunat cineva, atunci lucram ca bucătar-șef asistent, al doilea din ierarhie. Adică sub mine, la momentul respectiv, erau 45. Era ușor (n.r. să îi „dirijeze”), cu asta mă ocup. E foarte simplu, ca o echipă, tu tai carne, tu tai ceapă. Lucram acolo și a sunat telefonul. Și mi-a spus: „Bună ziua, suntem de la PRO TV, am dori să facem o filmare pentru ceva”. A venit Claudiu Oprea și a făcut filmarea. (…) Eu, între timp, avusesem o intervenție foarte frumoasă cu Diana Dumitrescu pe Acasă, am făcut o rețetă cu ea și am ajuns în platou și, la un moment dat, prezentatoarea a zis: „Băi, dar cât vorbește, opriți-l.” Le-o fi plăcut de mine, acolo”, a povestit Cătălin Scărlătescu.

Ulterior, juratul a povestit și cum au fost primele apariții televizate alături de Sorin Bontea și Florin Dumitrescu. Deși inițial le-a fost dificil să se obișnuiască, Mona Segall a fost cea care ar fi venit cu ideea ca cei trei chefi să jurizeze preparate culinare.

„Avusesem o intervenție la Paprika unde făcusem câteva rețete, eram rigid, drept. Lucram cu niște unguri și doar unul vorbea puțin românește. (…) Ne pusesem să citim de pe hârtie ceva despre noi. A fost circ și panaramă. Am scos 7 cuvinte, Bontea 6 și Dumitrescu 3. Intro-urile erau pe prompter. Noi nu suntem actori. Și tot se chinuia echipa. Și, la un moment dat, Mona a spus: „Nu vă mai chinuți, ia dați-le o farfurie!”. Și ne-au adus trei farfurii și când am început să le jurizăm…”, a mai spus acesta.

Citește și:
Gerard Pique, noi dezvăluiri despre despărțirea de Shakira: „Am știut cum să-mi păstrez fericirea'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people