Cătălin Scărlătescu, detalii inedite despre nunta Ginei Pistol și retragerea din televiziune: „Era de așteptat”

Cătălin Scărlătescu a oferit mai multe detalii despre nunta Ginei Pistol cu Smiley și motivul plecării vedetei de la Antena 1.

Cătălin Scărlătescu, detalii inedite despre nunta Ginei Pistol și retragerea din televiziune: „Era de așteptat”

Cătălin Scărlătescu a oferit detalii inedite legate de nunta Ginei Pistol. Juratul emisiunii „Chefi la cuțite” este nerăbdător să participe la cel mai important eveniment din viața vedetei, la care a fost invitat personal de către cuplu. Nunta dintre Gina Pistol și Smiley este deja considerată de toată lumea ca fiind nunta anului, iar anunțul surprinzător făcut de cei doi a stârnit mare interes.

Cătălin Scărlătescu, detalii despre nunta Ginei Pistol

Întrebat de FANATIK dacă este adevărat că va găti la nunta Ginei Pistol, Cătălin Scărlătescu a declarat că zvonul este fals. Juratul de la „Chefi la cuțite” a spus că își dorește să se distreze la eveniment, fără să muncească. Ba mai mult, acesta a recunoscut că a gătit la botezul fetiței cuplului, motiv pentru care acum își dorește să stea la masă și să se bucure de petrecere.

„Nu există așa ceva! Nu, tată! La nunta Ginei mă îmbrac frumos și stau la masă. Pot să te asigur că eu unul, Cătălin Scărlătescu, nu gătesc de niciun fel. Nu, eu nu gătesc. I-am făcut de mâncare la botez, ceva, nu toată mâncarea. I-am făcut o parte, așa, de grill-uri (n.r. grătar). La nuntă, vreau și eu să stau, să beau, să mă distrez, nu? Că e nunta Ginei!”, a transmis Cătălin Scărlătescu pentru FANATIK.

Întrebat dacă s-a gândit la o urare specială pentru Gina Pistol, care i-a fost colegă la „Chefi la cuțite” sezoane întregi la rând, Cătălin Scărlătescu a glumit, spunând că ar vrea să îi compună o poezie. Cu toate acestea, mai este timp suficient să se gândească la o idee potrivită.

„Încă n-am ajuns la nuntă, nu știu ce urare o să îi fac. Până atunci am timp să îi compun o poezie (n.r.: râde). Io știu ce o să-mi treacă prin cap, că-mi trec, în general, numai tâmpenii”, a mai spus chef-ul.

Cătălin Scărlătescu a vorbit și despre decizia Ginei Pistol de a lua o pauză de la televiziune. Prezentatoarea de la Antena 1 a declarat recent că intenționează să-și dedice mai mult timp familiei sale, în special fiicei sale, Josephine, în vârstă de 2 ani, pe care o are împreună cu Smiley.

„Gina a mai avut o perioadă când ne-a părăsit la Chefi, atunci când a născut și a venit Irina Fodor. Era de așteptat, că trebuie să stea și ea cu copilul, acuma… Îți dai seama că pentru Gina e o bucurie fantastică pentru că are o fetiță. Păi ea dacă nu își dedică un pic de viață copilului… A sta la televiziune înseamnă o grămadă de timp. Poate să stea doi, trei ani liniștită cu copilul. Și eu cred că dacă aș face mâine un copil, aș lăsa-o mai moale și eu cu televiziunea și m-aș ocupa de el. Orice părinte asta și-ar dori, nu? (…) Era normal să o vedem (n.r. pe Josephine) și noi, nu? A mai venit cu fetița, da, da, a venit în platou. Știi cum e, mai vine, mai pleacă, pentru ea (n.r. Gina) e un pic mai altfel la filmări”, a spus Scărlătescu.

Citește și:
Cum a reacționat Kevin Costner după ce a aflat de decizia soției sale de a divorța după 18 ani de mariaj

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people