Cătălin Scărlătescu, declarații inedite despre viața lui după ce a părăsit show-ul Chefi la cuțite: „Eram nevoit să supraviețuiesc”

Anunțul că Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au părăsit emisiunea i-a șocat pe fanii Chefi la cuțite.

Antena 1 a anunțat recent înlocuirea primilor 3 jurați ai formatului: Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea. Mega succesul Chefi la Cuțite continuă cu noile staruri care vor fi anunțate în curând.


Motivul despărțirii – Refuzul celor 3 jurați de a participa la filmările din octombrie 2023, conform calendarului de filmare comunicat către ei în martie 2023, refuz exprimat cu foarte puțin timp înainte de data stabilită pentru filmările sezonului 13. Foștii jurați au invocat starea de oboseală drept justificare pentru refuzul lor, deși între filmări pauza a fost de 6 luni (aprilie-octombrie 2023).

Chef Cătălin Scărlătescu, dezvăluiri despre viața lui

Cătălin Scărlătescu a participat recent la lansarea proiectului documentar Zestrea și a vorbit despre propria copilărie, făcând unele dezvăluiri despre femeile care i-au marcat viața și i-au influențat pasiunea pentru bucătărie: bunica, străbunica și mătușa sa.


„Faceți cunoștință cu Cătălin Scărlătescu, un copil crescut de o bunică. Eu am fost crescut de bunica. De la 11 ani tot cu bunica. Ne făcea lunea ciorba de fasole într-o oală foarte mare, care miercurea se transforma în fasole scăzută, vinerea în fasole bătută și duminica mai primeam și o bucățică de carne', a povestit celebrul chef, citat de Unica.ro.

Cătălin Scărlătescu a povestit și câteva întâmplări amuzante din copilăria lui.

„Am fost și am prășit la porumb, mi-aduc aminte prima dată pe la vreo 5 ani. Veta, mătușa noastră, mi-a zis: ‘Bă, tăntălăule, ce tai tu e porombul. Știrul e celălalt care trebuie tăiat! Așa era. Și am gătit cu ele, pentru că eram nevoit să supraviețuiesc. Eu am fost și sunt în gastronomie un supraviețuitor', a spus fostul jurat de la Chefi la Cuțite, conform sursei citate.

Scărlătescu a vorbit deschis și despre începutul carierei sale în bucătprie.

„Am luat bucătăria de 3 ori de coarne. O dată am învățat-o pe vremea lui nea Costel de la Europa din Eforie, după care am învățat-o pe aceea din Germania, că am fost la spălat de vase. Așa am început eu bucătăria adevărată, după care m-au luat nemții și m-au băgat la o școală. Când m-au văzut că spăl bine vase, au zis: „Bă, ăsta trebuie să gătească'. Și m-am întors acasă și am văzut că slow cooking-ul nu s-a născut în palate, nu, vine de la țară. Credeți-mă, cum nici bucătăria nu s-a născut în palate', a mai spus el.

Chef Cătălin Scărlătescu, din nou pe platourile de filmare

Chef Cătălin Scărlătescu a revenit pe platourile de filmare, însă spre dezamăgirea unora dintre fanii lui, nu este vorba despre o revenire asupra deciziei de a părăsi emisiunea Chefi la cuțite.


El a anunțat că a filmat prima lui carte de bucate, inspirată din experiențele pe care le-a trăit în afara hotarelor țării, alături de prietenul său Gache.

„Ieri (miercuri, 25 octombrie 2023 – n.red.) am avut bucuria de a filma Grătar de Călător, prima noastră carte de bucate. Pe asta nu se pune praful pentru că e online și e plină de rețete speciale, filmate și inspirate din călătoriile mele. Alături l-am avut pe prietenul meu Gache, care face niște băuturi asortate, de te dai cu capul de masă. Va fi ediție limitată, așa că, dacă vrei să prinzi un loc, înscrie-te acum pe lista de așteptare', a anunțat chef Cătălin Scărlătescu, pe paginile sale de socializare.

Citește și:
Ștefan Bănică și fiul lui, Radu Ștefan, imagine emoționantă: „Cum e să te întâlnești cu băiatul tău la televiziune'

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
 
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people