Cătălin Cazacu vorbește deschis despre despărțirea de Ramona Olaru: „Mă uit, simt durerea, închid ușa, merg mai departe”

Cătălin Cazacu a vorbit despre despărțirea de Ramona Olaru.

Cătălin Cazacu vorbește deschis despre despărțirea de Ramona Olaru: "Mă uit, simt durerea, închid ușa, merg mai departe"

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu plănuiau în urmă cu puțin timp nunta, iar cei doi se ocupau deja de amenajările locuinței lor. Cu toate acestea, asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” și prezentatorul TV au decis să pună capăt relației lor.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au trăit o poveste de dragoste cu bune și cu rele. Deși prezentatorul TV o ceruse în căsătorie pe partenera lui în timpul unei vacanțe de vis, relația lor a suferit mai multe împăcări și despărțiri. Cu toate acestea, cuplul a decis în urmă cu patru luni să pună capăt definitiv poveștii de iubire, iar fiecare pare să fi trecut deja într-o nouă etapă.

Cătălin Cazacu a vorbit într-un interviu despre despărțirea de Ramona Olaru și despre apartamentul pe care cei doi îl amenajaseră împreună, recunoscând că îi este destul de greu să se obișnuiască cu acel loc.

„Eu am un apartament de patru camere din care două sunt dressing-uri. Din care unul are rândunele pe tavan, verzi, mobilă de culoare roz, iar în mijloc o „insulă” mare pregătită pentru bijuterii. După cum bine se vede eu pe bijuterii „sparg”. Cu cât îți spun, cu atât simt durerea mai mare. E ca la preot: te duci, te spovedești și apoi speri că îți trece. Dar ca să completăm, să fie lista completă, pe jos am o mochetă, nu știu să îți zic nuanța, dar oricum e o nuanță din asta de-a voastră, că bărbații dacă știu mai mult de trei culori nu este ok'”, a povestit Cazacu pentru EGO.ro.

Sportivul a mai precizat că mai deschide din când în când ușa de la camera special amenajată pentru Ramona, dar îl încercă sentimente de nostalgie.

„Este gata. Îl țin închis. Deschid din când în când ușa de la dressing, mă uit, simt durerea, închid ușa, merg mai departe”, a mai precizat el pentru sursa citată.

Ramona Olaru, dezvăluiri despre fosta relație cu Cătălin Cazacu

Conform informațiilor de pe gsp.ro, Cazacu ar avea acum o relație cu Elisa, o colegă de la Antena Stars. După aflarea veștii, Ramona Olaru a reacționat și a declarat că nu l-a cunoscut niciodată pe Cătălin cu adevărat. De asemenea, vedeta a susținut că nu vrea să mai audă de fostul ei iubit și că de două luni este o femeie singură și independentă.

Mi-aș dori să fie în sfârșit fericit, să se simtă împlinit. Acum sunt într-adevăr femeie. Sunt o femeie puternică. Mă simt o femeie perfectă. Eu nu l-am cunoscut niciodată (n.r. – se referă la Cătălin Cazacu). De două luni sunt o femeie singură și mă simt foarte bine așa. Sunt fericită, sunt împlinită.', a declarat Ramona Olaru pentru Fanatik.

În prezent, potrivit surselor mondene, asistenta TV ar forma un cuplu cu Mircea Babagianu, fiul lui Gheorghe Babagianu, fostul șef de Cabinet al Prefecturii Ialomița. Acesta are 25 de ani, deține un magazin de haine și a studiat la Londra. Aceleași surse precizau recent că relația lui Cătălin Cazacu cu Elisa, colega lui de la Antena Stars, s-ar fi terminat deja.

Citește și:
Viviana Sposub, declarații sincere despre intervențiile sale estetice și decizia de a se muta din România

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people