Cătălin Cazacu, declarații inedite despre viața amoroasă: „Încă este prea devreme…”

Cătălin Cazacu a spus adevărul despre viața sa amoroasă, după ce s-a zvonit că ar avea o nouă relație după despărțirea de Ramona Olaru.

Cătălin Cazacu, declarații inedite despre viața amoroasă: „Încă este prea devreme...”

Cătălin Cazacu a negat zvonurile apărute conform cărora ar avea o nouă iubită, după despărțirea de Ramona Olaru, și a confirmat că este un bărbat singur. După o relație tumultuoasă ce a durat mai bine de un an, cei doi au decis să pună capăt poveștii lor de dragoste lor în urmă cu două luni.

Cătălin Cazacu, adevărul despre noua relație

Deși s-a relatat că prezentatorul de la Antena Stars ar fi început deja o nouă relație cu o colegă de trust, Elisa, potrivit gsp.ro, Cazacu a dezmințit aceste informații. Într-un interviu recent pentru ego.ro, Cătălin Cazacu a declarat că este un bărbat singur. De asemenea, fostul iubit al Ramonei Olaru a precizat că este sincer și transparent în privința vieții personale.

„Nu știu de unde tevatura asta atât de multă, probabil e un recul de la ce se întâmplă în alte părți. La mine se vede clar, pe absolut tot ce înseamnă chestii pe care le postez. Eu sunt singur, îmi văd de viața mea, e normal să fiu înconjurat de oameni mișto, e normal să fiu înconjurat de fete frumoase, că așa îmi arată viața. De aici până la a ne muta (n.r. împreună) e un drum foarte lung. Deci concluzia este că, exact cum se vede din exterior, eu n-am nimic de spus, pentru că nu există nimic de spus. Eu n-am postat buchete la două zile după ce m-am despărțit, mi se pare că încă este prea devreme să fac publică o relație sau să existe o relație. Dacă alții pot, e treaba lor. La mine, personal, e foarte simplu: sunt foarte bine eu cu mine și atât”, a spus Cătălin Cazacu.

Ramona Olaru a avut o reacție neașteptată după ce a aflat că fostul ei iubit, Cătălin Cazacu, ar avea deja o nouă relație și a transmis un mesaj pentru prezentatorul TV.

Mi-aș dori să fie în sfârșit fericit, să se simtă împlinit. Acum sunt într-adevăr femeie. Sunt o femeie puternică. Mă simt o femeie perfectă. Eu nu l-am cunoscut niciodată (n.r. – se referă la Cătălin Cazacu). De două luni sunt o femeie singură și mă simt foarte bine așa. Sunt fericită, sunt împlinită”, a declarat Ramona Olaru pentru Fanatik.

Citește și:
Alina Pușcaș vorbește deschis despre ideea de a deveni mamă pentru a patra oară: „În ultimii 8-9 ani, viața mea s-a schimbat mult…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people