Cătălin Bordea și Nelu Cortea, primele declarații după ce au câștigat America Express

Mult așteptatul moment al înfruntării finale la America Express a sosit!

Cătălin Bordea și Nelu Cortea, primele declarații după ce au câștigat America Express

Marea Finală a celui mai dur reality show din România a adus la Antena 1 spectaculoasa înfruntare între echipele Andreea Bălan – Andreea Antonescu și Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

După 7.000 de kilometri parcurși prin Mexic, Guatemala și Columbia, cele două perechi s-au confruntat într-o bătălie memorabilă. Concurenții și-au adunat toate resursele de energie pentru maratonul cu indicii, desfășurat într-un ritm nebun. Ca să cucerească El Dorado, au trecut printr-o varietate de misiuni la sol, pe apă și în aer. De la enigme care le complică parcursul la provocări încărcate de adrenalină, precum zborul cu parapanta, echipele au avut parte de o cursă trepidantă, demnă de o Mare Finală. Momentele impresionante nu au lipsit, dar competiția nu s-a oprit nici atunci când emoțiile au pus stăpânire pe concurenți, afectându-le concentrarea.

„Încă nu ne vine să credem. Suntem foarte mândri că am ajuns aici. Voi ieși scântei! N-o să fie o bătălie cu mănuși”, a declarat Nelu Cortea la începutul finalei. „Suntem gata să asediem Cetatea Cartagenei, să o cucerim. Cetatea asta nu e pregătită pentru ce urmează!”, a adăugat Cătălin Bordea. „Cartagena nu a căzut niciodată, dar am venit noi să luăm comoara care se află aici. Vrem să luăm premiul cel mare”, a spus Andreea Antonescu.

„Această cursă vă va testa limitele așa cum cursele de până acum n-au mai făcut-o. Va fi un slalom uriaș, va trebui să vă înfrângeți fricile și emoțiile, care azi vor fi mai mari ca oricând”, i-a anunțat Irina Fodor înainte de începutul cursei.

Cătălin Bordea și Nelu Cortea, câștigătorii America Express

Cătălin Bordea & Nelu Cortea sunt marii câștigătorii America Express, ei obținând și premiul de 30.000 de euro. Momentul festiv a fost marcat de prezentatoarea show-ului.

„Acesta este trofeul America Express, sezonul 5. Voi sunteți câștigătorii! Felicitări din tot sufletul!”, le-a spus Irina Fodor celor doi concurenți.

Cortea și Bordea au fost copleșiți de emoții la aflarea faptului că ei au câștigat competiția. Iată care au fost declarațiile lor, la cald.

„Îți vine să plângi, să mulțumești, să iei în brațe. Mă uitam la ăsta (Nelu Cortea – n.red.) E incredibilă senzația. E ceva…”, s-a exprimat Cătălin Bordea.

„Eram doi nebuni care nu înțelegeau ce se întâmplă. E incredibilă senzația! E ceva unic. Nu am muncit niciodată în viața mea pentru așa ceva, nu se compară cu nimic, cu absolut nimic”, a declarat Nelu Cortea.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Bordea și Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele laureate olimpic Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line, și mama ei, Mihaela, sunt vedetele care au pornit pe Drumul Aurului în competiția pentru mult râvnitul titlu de câștigător al celui mai spectaculos reality show din România.

Citește și:
Octavia Geamănu, primele declarații după ce a pierdut un proces cu Antena 1 și a fost concediată: „Cireașa de pe tortul grețos…'

FOTO: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people