Cătălin Bordea, primele declarații după ce a fost surprins cu presupusa nouă parteneră

Cătălin Bordea a confirmat recent că el și soția lui, Livia, s-au despărțit.

Cătălin Bordea, primele declarații după ce a fost surprins cu presupusa nouă parteneră

Acum câteva săptămâni, Cătălin Bordea a confirmat că el și soția lui, Livia, s-au despărțit. După ce în presă au apărut mai multe zvonuri conform cărora cei doi ar fi divorțat în secret la notar, comediantul a făcut primele declarații pe marginea acestui subiect. Juratul emisiunii „iUmor” de la Antena 1 a cunoscut-o pe Livia în anul 2012. Cei doi s-au căsătorit civil în 2014, iar în 2019 a avut loc cununia religioasă.

Cătălin Bordea a anunțat despărțirea de soția lui, Livia. Joi, 13 iulie, câștigătorul show-ului America Express 2023 a dezvăluit faptul că au semnat actele de divorț. Comediantul nu a spus care este motivul pentru care au decis să pună punct relației lor.

„Oamenii se mai și despart. Eu și Livia, din păcate, facem parte dintre acești oameni, începând de astăzi după ce am semnat actele de divorț. Pot spune doar că niciun motiv clasic nu a dus la această separare și rog presa să îi respecte și ei suferința. O poveste s-a încheiat, însă sunt altele frumoase care rezistă și care dau dovadă de putere. Să ne concentrăm pe ele. Mulțumesc”, a fost mesajul transmis de Cătălin Bordea pe contul lui de Instagram.

Cătălin Bordea, surprins alături de presupusa nouă parteneră

Cătălin Bordea pare că a depășit momentul divorțului și și-a refăcut viața amoroasă. Cancan.ro a publicat imagini cu Cătălin Bordea și o altă femeie, în timp ce se aflau la o cafenea din București, unde au astat mai bine de o oră, timp în care au râs și s-au simțit foarte bine împreună. Din fotografiile apărute, juratul de la „iUmor” pare că a trecut peste despărțirea de Livia.

Mulți au observat că femeia cu care câștigătorul de la „America Express” a ieșit la întâlnire seamănă izbitor cu Livia, fosta lui soție. După ce au plecat de la cafenea, comediantul și bruneta au mers îmbrățișați până la mașină, iar la un moment dat el a sărutat-o pe cap. Potrivit sursei mai sus-menționate, Cătălin Bordea și femeia cu care a fost surprins au mers acasă la comediant.

După apariția imaginilor, Cătălin Bordea a făcut și primele declarații despre femeia în compania căruia a fost surprins.

„Este o femeie minunată. Momentan, prefer să nu fac alte declarații”, a declarat acesta pentru CANCAN.RO.

Cătălin Bordea, ironizat pe internet după ce a divorțat

După ce a anunțat că divorțează, Cătălin Bordea a revenit la obiceiul de a posta cât mai des pe rețelele de socializare, iar pentru a descrie imaginile, acesta folosește adesea fraze amuzante, în ton cu activitatea lui profesională.

„Nu știu cum sunt alții, dar lângă mine nu mori de foame”, a scris vedeta de la Antena 1 pe Instagram, la descrierea unei imagini în care apare cu o pâine în brațe.

Secțiunea de comentarii a fost luată cu asalt de fani, care au ținut să reamintească, pe un ton amuzant și ușor ironic, că Bordea a divorțat recent.

„Păi de când ai rămas doar tu, cred și eu că mănânci doar pâine boierească. În sfârșit îți permiți! Lasă, că e mai bine așa, să îți cheltui singur banii de pe card. Azi o boierească, mâine poate și domnească…? Bravo, domnul Bordea! Ține-o tot așa!”, „Soțul meu întreabă cum ai facut să scapi de cele 50 de kilograme? N-am înțeles, dar am zis să transmit întrebarea…” „Ia, următoarea dată, să-ți iei nevastă o moldoveancă. Ți se potrivește, face mâncare bună și mai pui și tu cărniță pe tine, că prea ești slab, maică!”, au fost câteva dintre comentariile de pe rețelele de socializare.

Citește și:
Răzvan Simion, mesaj emoționant pentru Daliana Răducan de ziua ei de naștere: „E sprijinul meu”

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people