Cătălin Bordea, primele declarații după ce a fost surprins alături de noua parteneră: „E o femeie extraordinară”

Juratul de la "iUmor" a povestit că a cunoscut-o pe Elena Ardeleanu pe rețelele de socializare.

Cătălin Bordea, primele declarații după ce a fost surprins alături de noua parteneră: "E o femeie extraordinară"

În vara anului 2023, Cătălin Bordea a confirmat faptul că el și soția lui, Livia, s-au despărțit. După ce în presă au apărut mai multe zvonuri conform cărora cei doi ar fi divorțat în secret la notar, comediantul a făcut primele declarații pe marginea acestui subiect. Juratul emisiunii „iUmor” de la Antena 1 a cunoscut-o pe Livia în anul 2012. Cei doi s-au căsătorit civil în 2014, iar în 2019 a avut loc cununia religioasă.

În viața personală, Cătălin Bordea a traversat o perioadă dificilă după ce au apărut imagini cu fosta sa soție, Livia, în timp ce se săruta cu bunul lui prieten, Spike, pe numele său real Paul Mărăcine. Nu mai este pentru nimeni un secret faptul că Spike și Livia formează un cuplu. În toamna anului 2023, au fost făcute publice primele imagini cu cei doi în ipostaze pasionale, însă, de atunci, au preferat să fie discreți cu aparițiile lor. 

După divorțul dureros de Livia, Cătălin Bordea a fost rezervat și s-a concentrat mai multe pe proiectele profesionale. Acum, se pare că actorul și-ar fi refăcut viața sentimentală. Cătălin Bordea a fost surprins recent în timp ce se săruta cu o femeie, pe numele ei Elena Ardeleanu. Juratul de la „iUmor” a așteptat-o pe presupusa lui parteneră la aeroport, pentru că s-a întors din Dubai, de unde a revenit și Cătălin Bordea de câteva zile și care ar fi locul în care s-ar fi cunoscut. Ulterior, s-au îndreptat către o vilă, în fața căreia cei doi au fost fotografiați în ipostaze pasionale. Vezi AICI imaginile cu Cătălin Bordea și presupusa lui iubită. 

Cătălin Bordea, primele declarații despre noua parteneră

Juratul de la „iUmor” a povestit că a cunoscut-o pe Elena Ardeleanu pe rețelele de socializare.

„Ne-am cunoscut prin mici discuții nevinovate pe Instagram, fără intenții. Încercam să o fac să radă, din când în când, și s-a legat o prietenie”, a mărturisit Cătălin Bordea pentru CANCAN.RO.

Comediantul a mărturisit că nu se grăbește în această relație deoarece vrea să își cunoască mai bine partenera, despre care are numai cuvinte de laudă.

„Nu pot spune că suntem iubiți. Ne știm de puțin timp și încă încercăm să ne cunoaștem. Îmi place foarte mult de ea pentru că e o femeie extraordinară. Luăm fiecare zi așa cum vine și vedem unde o să ajungem. Pare formal. Dar chiar așa este”, a adăugat acesta pentru sursa citată.

Cătălin Bordea, confesiuni despre fosta lui soție

Invitat în podcastul lui Speak, Cătălin Bordea a vorbit deschis despre despărțirea de soția lui, făcând și confesiuni despre momentul dureros când aceasta a ales să plece din locuința conjugală.

„Cel mai greu moment a fost când a plecat de tot de acasă… Când a venit să îşi ia toate lucrurile, eu mă pregăteam să plec în turneu. Am ieşit pe uşă, m-am uitat în spate şi am văzut pentru ultima oară apartamentul cum îl ştiam. Eu nu am ştiut nimic, ea mi-a jurat că nu se întâmpla nimic între ei, deşi am insistat luni de zile. Inclusiv prietenii o întrebau dacă e ceva între ea şi el. Nu a recunoscut nimic. Am aflat din presă. L-am considerat fratele meu, venea la noi acasă, împărţeam tot, îi dădeam haine, l-am ajutat să treacă peste multe momente grele, i-am fost alături”, a mărturisit Cătălin Bordea în podcast-ul moderat de Speak.

Cătălin Bordea a declarat că a rămas șocat atunci când a aflat cum vorbește, de fapt, Spike, fostul lui prieten, despre el.

„Nu am exact timpul anume (n. red. de când a început relația dintre Livia și Spike). E prima oară când zic asta. Bai, dacă faci un lucru, nu te lăuda cu aia. E un rău pe care îl faci, nu e o chestie bună, tu te-ai băgat în casa unui. (…) De la știrea oficială nu am încercat, ce să vorbesc, n-am ce să vorbesc (n. red. cu Spike). Pe lângă asta, când aud că te mai și lauzi că ia uite ce i-am făcut fraierului ăla (…). Nu ne-am certat niciodată. Eu l-am iubit pe băiatul ăsta până în ultimul moment, a fost fratele meu”, a spus Cătălin Bordea, în podcast-ul lui Speak.

Citește și:
Decizia luată de Laura Cosoi cu puțin timp înainte de a naște al patrulea copil: „M-am gândit că este un moment bun…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people