Cătălin Bordea, prima declarație după ce s-a scris în presă că a divorțat în secret la notar

Surse mondene susțin de câteva zile că Bordea și soția lui au divorțat deja în secret la notar.

Cătălin Bordea, prima declarație după ce s-a scris în presă că a divorțat în secret la notar

De câteva zile, în presa de monden circulă zvonuri mai puțin plăcute despre viața personală a lui Cătălin Bordea, jurat al emisiunii IUmor și câștigător al competiției America Express 2023.

Mai exact, conform acestor zvonuri, Bordea s-ar confrunta cu probleme în viața de familie și chiar este la un pas de divorț de soția lui, Livia, decizia de a se separa fiind a acesteia ca urmare a faptului că ar avea deja o nouă relație.

Mai mult decât atât, surse mondene susțin de câteva zile că cei doi au divorțat deja în secret la notar, despărțirea celor doi fiind definitivă.

Cătălin Bordea nu a făcut până acum declarații pe marginea acestui subiect, însă într-un interviu scurt, a ținut să nege faptul că ar fi divorțat la notar.

„Încă nu…”, a declarat Cătălin Bordea întrebat de reporterii Click dacă a divorțat la notar sau nu.

Cătălin Bordea și partenera lui, Livia, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 11 ani, iar de 4 ani sunt căsătoriți, însă, cu toate acestea, recent au apărut numeroase zvonuri potrivit cărora relația celor doi ar fi ajuns la final. Mai mult, Livia a decis să își steargă contul de Instagram, însă pe contul lui Bordea încă mai apar imagini cu cei doi împreună.

Cătălin Bordea a transmis un mesaj neașteptat în mediul online, după ce în ultima perioadă s-a vorbit despre divorțul dintre el și Livia. El a publicat pe InstaStory un mesaj prin care a mărturisit că nu mai are liniște, dar motivul îl constituie faptul că în zona în care locuiește avea loc un spectacol de artificii.

„N-am pic de liniște în cartierul ăsta de bogați. Tocmai s-a ales un nou președinte de bloc…”, a glumit Cătălin Bordea pe Instagram.

Prietenii apropiați ai celor doi au făcut unele dezvăluiri despre situația prin care trece cuplul.

„Cătălin a făcut tot ceea ce i-a stat în putere pentru a-și salva căsnicia. Livia voia să se despartă dinainte de plecarea la America Express, însă au decis să mai discute după întoarcerea lui Cătălin. Și-au spus că două luni departe unul de celălalt nu este chiar puțin, așa că poate își revin. El a fost cel care s-a opus categoric, o iubește enorm. A fost inclusiv la psiholog pentru a încerca să rezolve anumite lucruri la el, în interiorul lui, a progresat enorm. Pe ea o adoră, o tratează extraordinar. Dar pur și simplu nu au reușit să învie flacăra aia a iubirii, care în sufletul ei nu mai e la fel de puternică. Acum sunt despărțiți, iar el suferă foarte mult. O face, însă, discret, cu demnitate, altă soluție oricum nu are. Ea a plecat de acasă temporar, a fost decizia ei. Nu s-au certat, nu s-au înșelat, nu există nimic de genul acesta”, a declarat un apropiat al actorului, pentru CANCAN.RO.

Primele reacții ale lui Cătălin Bordea

Câștigătorul America Express a preferat să împărtășească cu fanii de pe rețelele de socializare mai multe citate motivaționale, dar și o postare pentru care a preferat o descriere în concordanță cu job-ul lui, fără a face referire la problemele din viața personală.

„Atâta timp cât avem umor, suntem în siguranță”, a fost mesajul postat de Cătălin Bordea, în urmă cu puțin timp, după zvonurile legate de divorț.

Citește și:
Nicole Scherzinger, artista de la Pussycat Dolls, s-a logodit. Cum arată inelul de logodnă primit de artistă

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people