Cătălin Bordea, noi dezvăluiri despre schimbările din viața sa, după divorț și moartea mamei sale: „Nu-s vindecat complet”

Cătălin Bordea a dezvăluit cum s-a schimbat viața lui în ultimul an, după ce a trecut printr-un divorț dureros și pierderea mamei sale.

Cătălin Bordea, noi dezvăluiri despre schimbările din viața sa, după divorț și moartea mamei sale: "Nu-s vindecat complet"

În urmă cu aproape un an, Cătălin Bordea a confirmat că el și soția lui, Livia, s-au despărțit. După ce în presă au apărut mai multe zvonuri conform cărora cei doi ar fi divorțat în secret la notar, comediantul a făcut primele declarații pe marginea acestui subiect. Juratul emisiunii „iUmor” de la Antena 1 a cunoscut-o pe Livia în anul 2012. Cei doi s-au căsătorit civil în 2014, iar în 2019 a avut loc cununia religioasă.

Cătălin Bordea, despre schimbările din viața lui

Cătălin Bordea a trecut prin luni de suferință după ce a fost părăsit de soția sa. Durerea sa a fost amplificată de descoperirea că Livia l-a trădat cu cel mai bun prieten al lui. La aproape un an după divorț, juratul de la iUmor spune că s-a reinventat și este prins cu foarte multe proiecte.

A susținut doar spectacole sold out, atât în țară, cât și în străinătate, și se pregătește pentru noi succese în toamnă. Într-un interviu pentru CANCAN.RO, actorul a dezvăluit cum a ajuns să trăiască „o nouă viață fantastică”.

„Mă refac și lucrez foarte tare la a redobândi încrederea în anumiți oameni. Sunt sigur că voi reuși. Că sunt și oameni buni printre noi. În rest am spectacole, filmări, fac sport și am pe masă vin alb”.

„Dacă înțelegi ca nu se moare din divorț, dobândești o nouă viață fantastică. Mi-am ocupat tot timpul. Foarte multă treabă. Și stai să vezi ce va urma din toamnă! Nu-s vindecat complet. Nici pe departe! Doar că mă concentrez spre altceva”.

De asemenea, Bordea a dezvăluit că nu vrea să mai audă de fosta lui parteneră și chiar le-a interzis apropiaților să îi mai pronunțe numele cu el de față.

„Am interzis orice remarcă despre ei când sunt și eu de față”, a spus Bordea. „De ei, de Dragnea și despre diete nu mai vreau să aud ceva. Pentru că sunt cam același lucru”, a completat actorul.

Care a fost cel mai dificil moment pentru comediant

Invitat în podcastul lui Speak, Cătălin Bordea a vorbit deschis despre despărțirea de soția lui, făcând și confesiuni despre momentul dureros când aceasta a ales să plece din locuința conjugală.

„Cel mai greu moment a fost când a plecat de tot de acasă… Când a venit să îşi ia toate lucrurile, eu mă pregăteam să plec în turneu. Am ieşit pe uşă, m-am uitat în spate şi am văzut pentru ultima oară apartamentul cum îl ştiam. Eu nu am ştiut nimic, ea mi-a jurat că nu se întâmpla nimic între ei, deşi am insistat luni de zile. Inclusiv prietenii o întrebau dacă e ceva între ea şi el. Nu a recunoscut nimic. Am aflat din presă. L-am considerat fratele meu, venea la noi acasă, împărţeam tot, îi dădeam haine, l-am ajutat să treacă peste multe momente grele, i-am fost alături.”, a mărturisit Cătălin Bordea în podcast-ul moderat de Speak.

Cătălin Bordea a declarat că a rămas șocat atunci când a aflat cum vorbește, de fapt, Spike, fostul lui prieten despre el.

„Nu am exact timpul anume (n. red. de când a început relația dintre Livia și Spike). E prima oară când zic asta. Bai, dacă faci un lucru, nu te lăuda cu aia. E un rău pe care îl faci, nu e o chestie bună, tu te-ai băgat în casa unui.(…) De la știrea oficială nu am încercat, ce să vorbesc, n-am ce să vorbesc (n. red. cu Spike). Pe lângă asta, când aud că te mai și lauzi că ia uite ce i-am făcut fraierului ăla (…). Nu ne-am certat niciodată. Eu l-am iubit pe băiatul ăsta până în ultimul moment, a fost fratele meu”, a spus Cătălin Bordea, în podcast-ul lui Speak.

Citește și:
Anunțul special făcut de Cătălina Grama după terminarea serialului Clanul. Ce decizie a luat pe plan profesional: „Sunt foarte încântată…'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people