Cătălin Bordea, noi declarații după ce fosta lui soție a fost surprinsă sărutându-se cu Spike: „Nu mă așteptam”

Fosta soție a lui Cătălin Bordea și Spike au fost surprinși în ipostaze tandre.

Cătălin Bordea, noi declarații după ce fosta lui soție a fost surprinsă sărutându-se cu Spike: "Nu mă așteptam"

Cătălin Bordea a făcut noi declarații după ce în presă au apărut fotografii în care fosta lui soție, Livia, a fost surprinsă de paparazzi în timp ce se săruta cu rapperul Spike.

Cătălin Bordea a făcut câteva declarații sumare despre faptul că fosta lui soție a fost văzută în ipostaze romantice cu Spike. Juratul de la „iUmor” a fost întrebat dacă se aștepta la asta, iar acesta a răspuns:

„Nu mă așteptam… Tu te așteptai? Dacă nu te așteptai, atunci suntem pe aceeași lungime de undă!”, a declarat Cătălin Bordea pentru Playtech Știri.

Până acum, fosta soție a lui Cătălin Bordea și Spike nu au vorbit public despre imaginile cu ei sau despre relația lor. Conform unor zvonuri apărute în presă, cei doi ar fi împreună de ceva timp. 

„Relația dintre Livia și Spike durează de câteva luni, iar până acum au reușit să rămână discreți. Cătălin Bordea știa despre relația Liviei cu Spike. Ea, oarecum, l-a înșelat pe Cătălin, dar și Cătălin, la rândul lui, și-a făcut o nouă relație… Bine, într-adevăr, nu cu o prietenă de-ale Liviei!”, au precizat surse apropiate pentru Playtech Știri.

La scurt timp după apariția imaginilor, Cătălin Bordea a postat pe contul lui de Instagram un mesaj în care pare să facă referire la fosta lui parteneră de viață.

„Întotdeauna am considerat că oamenii care au valori comune ajung împreună. Mi s-a reconfirmat această credință, deodată cu anumite bănuieli. Acum sunt într-un loc mai bun, de unde lucrurile se văd mai limpede. În rest, despre morți numai de bine”, se arată în mesajul publicat de Cătălin Bordea pe Instagram. 

Foto: Instagram

Cătălin Bordea a fost contactat și de către Antena Stars pentru a face declarații pe marginea acestui subiect. Comediantul nu a oferit foarte multe informații, însă a ținut să precizeze următoarele:

„Având în vedere că este aventura lor, răspunsurile sunt la ei doi”, a transmis Cătălin Bordea pentru Antena Stars.

Recent, Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, a fost surprinsă de către paparazzi în ipostaze tandre alături de rapperul Spike, pe numele său real Paul Mărăcine. Cei doi au luat masa la un restaurant din Herăstrău și, la un moment dat, au fost fotografiați sărutându-se. Pe lângă relația lor profesională, Livia fiindu-i PR, cei doi ar avea și o legătură amoroasă. Livia se ocupă de partea de booking pentru casa de discuri ATOM, care reprezintă mai multe nume cunoscute din industria muzicală din România, inclusiv pe Spike. Mai este de precizat faptul că Spike a fost cavaler de onoare la nunta Liviei cu Cătălin Bordea. Vezi AICI imaginile cu Livia și Spike.

De asemenea, Spike a făcut o serie de declarații după ce a fost surprins în ipostaze romantice cu Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea.

„Suntem colegi de firmă. Ne mai și sărutăm, care este problema? Și cu managerul mă sărut. Nu avem ce să comentăm, nu ne interesează publicitatea”, a spus Spike pentru cancan.ro

Cătălin Bordea a fost cel care a anunțat că s-a despărțit de soția lui, Livia, după ce în presă au apărut mai multe zvonuri conform cărora cei doi ar fi divorțat în secret la notar. Juratul emisiunii „iUmor” a dezvăluit faptul că au semnat actele de divorț. Cei doi s-au cunoscut în anul 2012. S-au căsătorit civil în 2014, iar în 2019 a avut loc cununia religioasă.

„Oamenii se mai și despart. Eu și Livia, din păcate, facem parte dintre acești oameni, începând de astăzi după ce am semnat actele de divorț. Pot spune doar că niciun motiv clasic nu a dus la această separare și rog presa să îi respecte și ei suferința. O poveste s-a încheiat, însă sunt altele frumoase care rezistă și care dau dovadă de putere. Să ne concentrăm pe ele. Mulțumesc”, a fost mesajul transmis de Cătălin Bordea pe contul lui de Instagram. 

Citește și:
Mădălina Ghenea, fermecătoare la Festivalul de Film de la Veneția. Cum a apărut actrița pe covorul roșu

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people