Cătălin Bordea, mărturisiri sincere despre depresia după divorț și moartea mamei sale. Cum trece peste momentele grele: „Contează foarte mult”

Cătălin Bordea a dezvăluit cum reușește să treacă peste momentele dificile pe plan emoțional.

Cătălin Bordea, mărturisiri sincere despre depresia după divorț și moartea mamei sale. Cum trece peste momentele grele: "Contează foarte mult"

Cătălin Bordea urmează un proces de recuperare emoțională după ce a trecut prin două evenimente grele în viața lui: divorțul și pierderea mamei sale. Într-un interviu acordat pentru CANCAN.RO, comediantul a dezvăluit că, pentru a îmbunătăți relația cu sinele, se bazează pe o regulă personală de cinci elemente: terapie, exerciții fizice, activitate sexuală, consumul de ciocolată și petrecerea timpului cu prietenii.

Cătălin Bordea a dezvăluit cum trece peste depresie

Cătălin Bordea a traversat perioade dificile, confruntându-se cu divorțul urmat de pierderea mamei sale. A recunoscut deschis că și bărbații au momentele lor de vulnerabilitate, deși profesia sa îl obligă să afișeze constant un zâmbet. Cu toate acestea, actorul nu s-a lăsat învins de încercările vieții. În aceste momente grele, el a descoperit o formulă care să-i îmbunătățească starea de spirit și relația cu sine.

„Sunt într-o relație din ce în ce mai bună cu mine însumi, și asta contează foarte mult. Am aplicat regula de 5, și anume – terapie, sport, sex, ciocolată și prieteni. Fiecare își face dozajul propriu la fiecare din astea”, a declarat Cătălin Bordea pentru CANCAN.RO.

Nu de mult, paparazzii l-au fotografiat pe membrul juriului iUmor plângând la periferia Pădurii Băneasa, imediat după ce și-a încheiat rutina de exerciții pe care o practică aproape în fiecare zi. El a fost deschis și a recunoscut că, într-adevăr, și el plânge din când în când.

„Toată lumea plânge, câteodată. Obișnuiesc să fac multe lucruri care țin de a fi om”, a adăugat acesta.

Ce schimbări au avut loc în viața lui

Indiferent de intensitatea suferinței, Cătălin continuă să se concentreze pe cariera sa. A luat parte la înregistrările pentru iUmor și se pregătește pentru turneele pe care le va avea în Europa. După decesul mamei sale, care a pierdut lupta cu cancerul, o boală cruntă cu care s-a luptat în ultimii ani, la vârsta de doar 55 de ani, comediantul a împărtășit deschis sentimentele sale.

„Fac față pentru că nu am de ales. Am o familie care depinde de mine, o bunică și un frate de care sunt mândru, am prieteni care mă amenință cu dragostea lor. Mai cred în prieteni, nu toți sunt rătăciți. Am o meserie care mă apropie de oameni. Și cumva, m-a pregătit viața de mic. Dacă cedez și mă anesteziez cu vicii sau alte prostii înseamnă că am plecat din Botoșani degeaba. Sunt oameni care au greutăți mult mai mari și le duc cu demnitate. Merg înainte. Am multe filmări, citesc, alerg, vreau să îmi mai iau o casă, aștept turneele și mă înconjor de oameni faini”, ne-a spus acesta.

Într-un interviu acordat recent, Cătălin Bordea a vorbit despre schimbările care au avut loc în viața lui în ultima perioadă.

„Eu abia aștept să mă îndrăgostesc. Eu acum n-am noimă, fac ce vreau și nu e în regulă pentru un bărbat să facă asta. Mi-am cumpărat trei perechi de adidași, aceeași culoare, același brand (…) Am făcut chestia aia din reflex, să mă întorc, să întreb „băi, e în regulă?' și n-aveam pe cine să întreb. Sunt scăpat de sub control, pur și simplu. Mi-am luat două lanțuri de aur la fel, ce om normal la cap are două lanțuri de aur la fel?! Am luat primul lanț de aur, m-am întors să întreb ‘crezi că e OK?’. Și nimic! Trebuie neapărat, până în vară, să-mi fac o relație, pentru că nu mai am noimă”, a declarat juratul de la iUmor pentru Cancan.ro.

Citește și:
Celebrități și ținute spectaculoase la decernarea premiilor BAFTA 2024 (Galerie Foto)

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people