Cătălin Bordea, dezvăluiri surprinzătoare despre viața lui personală, în urma imaginilor cu fosta soție și Spike

Cătălin Bordea a oferit detalii despre viața lui personală, în urma imaginilor surprinse cu fosta lui soție, Livia, și Spike.

Cătălin Bordea, dezvăluiri surprinzătoare despre viața lui personală, în urma imaginilor cu fosta soție și Spike

Cătălin Bordea a trecut prin momente dificile după ce au apărut imagini cu fosta sa soție, Livia, în timp ce se săruta cu bunul lui prieten, Spike. În urma acestora, comediantul a transmis și un mesaj dur pe rețelele de socializare, iar recent a făcut un comentariu referitor la viața lui personală.

Deși au existat fotografii care îl surprindeau pe Cătălin Bordea în momente tandre alături de o femeie misterioasă, iar în prima declarație nu nega faptul că are o relație, comedianul trece peste ultima lovitură primită din partea fostei sale soții, Livia, care a fost surprinsă sărutându-se cu Spike. Întrebat de Cancan.ro dacă este în prezent într-o relație, Bordea a dezvăluit că nu are o iubită.

Ce spune Cătălin Bordea despre noua iubită

Recent, Cătălin Bordea a fost surprins în compania unei femei, într-o cafenea din zona Pădurii Băneasa. Cei doi păreau să se comporte ca un cuplu îndrăgostit, manifestând gesturi tandre și fiind într-o dispoziție excelentă. Bordea a sărutat-o pe cap, iar tânăra a răspuns cu mângâieri ușoare pe spate. Mai mult, în prima declarație pe care a acordat-o, comediantul nu a negat existența unei noi relații, vorbind cu afecțiune despre persoana cu care a fost surprins.

„Este o femeie minunată. Momentan, prefer să nu fac alte declarații”, a spus acesta.

Cu toate acestea, se pare că lucrurile nu au evoluat în relația lui Cătălin Bordea cu aceasta, deoarece la doar câteva săptămâni distanță, juratul de la „iUmor” este singur, conform mărturisirilor sale într-un interviu acordat pentru Cancan.ro.

„Nu am o relație, deci n-am o iubită. Da, sunt singur”, a precizat Bordea.

Reacția comediantului, după ce fosta soție a fost văzută cu Spike

Cătălin Bordea a făcut noi declarații după ce în presă au apărut fotografii în care fosta lui soție, Livia, a fost surprinsă de paparazzi în timp ce se săruta cu rapperul Spike. Juratul de la „iUmor” a fost întrebat dacă se aștepta la asta, iar acesta a răspuns:

„Nu mă așteptam… Tu te așteptai? Dacă nu te așteptai, atunci suntem pe aceeași lungime de undă!”, a declarat Cătălin Bordea pentru Playtech Știri.

Până acum, fosta soție a lui Cătălin Bordea și Spike nu au vorbit public despre imaginile cu ei sau despre relația lor. Conform unor zvonuri apărute în presă, cei doi ar fi împreună de ceva timp.

„Relația dintre Livia și Spike durează de câteva luni, iar până acum au reușit să rămână discreți. Cătălin Bordea știa despre relația Liviei cu Spike. Ea, oarecum, l-a înșelat pe Cătălin, dar și Cătălin, la rândul lui, și-a făcut o nouă relație… Bine, într-adevăr, nu cu o prietenă de-ale Liviei!”, au precizat surse apropiate pentru Playtech Știri.

La scurt timp după apariția imaginilor, Cătălin Bordea a postat pe contul lui de Instagram un mesaj în care pare să facă referire la fosta lui parteneră de viață.

„Întotdeauna am considerat că oamenii care au valori comune ajung împreună. Mi s-a reconfirmat această credință, deodată cu anumite bănuieli. Acum sunt într-un loc mai bun, de unde lucrurile se văd mai limpede. În rest, despre morți numai de bine”, se arată în mesajul publicat de Cătălin Bordea pe Instagram. 

Citește și:
Noi probleme pentru Britney Spears după anunțul divorțului de Sam Asghari. Ce pretenții are Kevin Federline, fostul ei soț, cu care are doi copii

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people