Cătălin Bordea, dezvăluiri neașteptate despre familia lui. Ce i-a transmis bunica sa după ce el a divorțat: „Neașteptat și ciudat…”

Cătălin Bordea a dezvăluit ce mesaj a primit din partea familiei sale, la ceva timp după divorțul de soția sa.

Cătălin Bordea, dezvăluiri neașteptate despre familia lui. Ce i-a transmis bunica sa după ce el a divorțat: "Neașteptat și ciudat..."

Cătălin Bordea este unul dintre cei mai apreciați și iubiți comedianți din România. De-a lungul timpului, și-a construit o carieră impresionantă în domeniul actoriei, stand-up-ului și televiziunii. Prin carisma sa, el a câștigat o mare bază de fani care îl susțin constant.

În cariera sa profesională, Cătălin Bordea se bucură de un succes remarcabil, dar în viața personală, lucrurile au fost departe de a fi la fel de ușoare. Ultimele luni au fost extrem de grele pentru el, întrucât a trecut printr-un divorț și a suferit și pierderea mamei sale, evenimente care l-au afectat profund.

În cadrul unui podcast moderat de Speak, Cătălin Bordea a arătat încă o dată că este sincer și a împărtășit o experiență neobișnuită: un mesaj neașteptat primit din partea familiei sale, care a fost o surpriză chiar și pentru el.

Cătălin Bordea, mesaj surprinzător de la familia lui

În timpul podcastului, Cătălin Bordea a fost întrebat despre cel mai ciudat sfat pe care l-a primit vreodată. Fără ezitare, comediantul a dezvăluit că acesta i-a fost oferit chiar de bunica sa. Concret, ea i-a comunicat că, după discuții cu toți membrii familiei, au ajuns la concluzia unanimă că el este considerat „cel mai puțin inteligent” din rândul lor. Desigur, Bordea a primit această remarcă cu umor, întrucât el și bunica sa au o relație specială, iar ironiile fac parte din interacțiunile lor obișnuite.

„Cel mai funny și cel mai neașteptat și ciudat, în același timp, a fost chiar față în față. De la bunică-mea, am și martori pentru asta. A zis bunică-mea ‘băi copile, m-am uitat la podcast-ul acela cu tine, am vorbit și cu mătușa din Japonia, cu fratele din Olanda și niște, niște frați, am făcut așa un sondaj cu niște rude îndepărtate de la Buimăceni, tu ești cel mai prost din familie’. Jur pe ce am eu mai sfânt că așa a fost. Întreabă-l pe Cortea. Bă, am vorbit cu toții. Am luat-o și cu mama, pe străbunica nu a cunoscut-o, dar ‘nu a fost nimeni mai prost ca tine’. Empatie zero”, a spus Cătălin Bordea în cadrul podcastului.

Cum a reacționat bunica sa când a aflat de divorț

Chiar dacă a ales să nu vorbească prea mult despre divorțul său inițial, Cătălin Bordea a hotărât să facă față schimbărilor din viața sa și să ofere detalii clare în mod public. Juratul de la „iUmor' a fost invitat în emisiunea „Xtra Night Show.” Printre altele, el a fost întrebat despre reacția bunicii sale atunci când a aflat despre divorțul său. Crescut de bunica lui, o femeie căreia îi atribuie o parte semnificativă din succesul său în viață, Bordea nu s-a sfiit să ofere informații sincere în această privință.

„Nici nu pot să reproduc la televizor ce a zis bunica mea. Ea încă are gândirea aia de la țară, care ‘Hai lasă, un drac mort… o casă nouă’, nu știu ce, zicale de-ale ei. Și acum bunica mea a zis-o foarte drăguț. Bă, având în vedere că mama ta a avut 5 căsnicii, unchiul tău 3. Tu una, mai ai să-i ajungi. Ești majoretă pe lângă restul din familia asta, stai liniștit că ești în urmă'”, a declarat Cătălin Bordea la „Xtra Night Show.”

Citește și:
Carmen Grebenișan a anunțat oficial despărțirea de soțul ei, Alex Militaru. Ce precizări a făcut creatoarea de conținut: „Nu e o decizie impulsivă'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people