Cătălin Bordea, detalii inedite despre primul lui rol principal într-un film de lungmetraj: „M-a convins pe loc”

Cătălin Bordea a dezvăluit detalii inedite despre filmul în care va juca primul lui rol principal.

Cătălin Bordea, detalii inedite despre primul lui rol principal într-un film de lungmetraj: "M-a convins pe loc"

Cătălin Bordea este unul dintre cei mai apreciați comedianți din România. De-a lungul timpului, și-a construit o carieră impresionantă în domeniul actoriei, stand-up-ului și televiziunii. Prin carisma sa, el a câștigat o mare bază de fani care îl susțin constant.

În cariera sa profesională, Cătălin Bordea se bucură de un succes remarcabil, dar în viața personală, lucrurile au fost departe de a fi la fel de ușoare. Ultimele luni au fost extrem de grele pentru el, întrucât a trecut printr-un divorț și a suferit și pierderea mamei sale, evenimente care l-au afectat profund.

Cătălin Bordea va juca primul lui rol principal într-un film

Cu toate acestea, comediantul a fost foarte încântat să anunțe că va juca primul lui rol principal într-un film de lungmetraj, intitulat „Mentorii”, produs de Magic Maker Media House, parte a grupului Untold Universe.

„Am acceptat provocarea de a juca pentru prima dată un rol principal într-un film de lungmetraj. O comedie cu un scenariu foarte bun, am râs mult când l-am citit, aşa că m-a convins pe loc să accept provocarea. Nu pot să vă dau mai multe detalii încă, dar la cum arată proiectul şi castul filmului, cred că o să vă surprindem tare de tot”, a declarat Cătălin Bordea, conform Paginademedia.ro.

„Mentorii” este un film în care Cătălin Bordea joacă rolul lui Johnny Baltă, un tânăr imatur care trebuie să dovedească în șase luni că poate deveni un adult responsabil pentru a moșteni imperiul financiar al tatălui său, Dorin Baltă. După un accident de mașină, Johnny este dat afară din casă și amenințat cu dezmoștenirea dacă nu își schimbă comportamentul.

Ajutat de sora sa, Magda, Johnny decide să fie mentorat de trei influenceri cunoscuți: Flex Barbarul (fitness și viață sănătoasă), Sandra Senzorial (wellbeing) și Robby Anonimul (business și finanțe). Johnny trebuie să reușească să se transforme într-un om responsabil, fie datorită sfaturilor influencerilor, fie prin lecțiile învățate în aceste șase luni.

„Mentorii va fi un film pe cât de amuzant, pe atât de adevărat. Un film cu personaje bine conturate, situaţii neprevăzute, limbaj curat şi amuzant, adică un film relaxant dedicat întregii familii. Personajul principal, interpretat de Cătălin Bordea, trece de la agonie la extaz, se îndrăgosteşte, pierde bani şi câştigă prieteni. Cred că mulţi tineri se vor regăsi în acest personaj şi vor învăţa cum să-şi alcătuiască propriul sistem de valori şi cum să ia cele mai bune decizii pentru o viaţă împlinită.”, menționează regizorul Adrian Tapciuc.

Votează-ți aici favoriții la ELLE New Media Awards 2024 și câștigă super premii!

Ce mesaj a primit comediantul de la bunica lui

În cadrul podacstului moderat de Speak, Cătălin Bordea a arătat încă o dată că este sincer și a împărtășit o experiență neobișnuită: un mesaj neașteptat primit din partea familiei sale, care a fost o surpriză chiar și pentru el.

În timpul podcastului, Cătălin Bordea a fost întrebat despre cel mai ciudat sfat pe care l-a primit vreodată. Fără ezitare, comediantul a dezvăluit că acesta i-a fost oferit chiar de bunica sa. Concret, ea i-a comunicat că, după discuții cu toți membrii familiei, au ajuns la concluzia unanimă că el este considerat „cel mai puțin inteligent” din rândul lor. Desigur, Bordea a primit această remarcă cu umor, întrucât el și bunica sa au o relație specială, iar ironiile fac parte din interacțiunile lor obișnuite.

„Cel mai funny și cel mai neașteptat și ciudat, în același timp, a fost chiar față în față. De la bunică-mea, am și martori pentru asta. A zis bunică-mea ‘băi copile, m-am uitat la podcast-ul acela cu tine, am vorbit și cu mătușa din Japonia, cu fratele din Olanda și niște, niște frați, am făcut așa un sondaj cu niște rude îndepărtate de la Buimăceni, tu ești cel mai prost din familie’. Jur pe ce am eu mai sfânt că așa a fost. Întreabă-l pe Cortea. Bă, am vorbit cu toții. Am luat-o și cu mama, pe străbunica nu a cunoscut-o, dar ‘nu a fost nimeni mai prost ca tine’, Empatie zero”, a spus Cătălin Bordea în cadrul podcastului.

Citește și:
Personajul Bridget Jones revine! Cu cine a fost surprinsă Renee Zellweger la filmările noii pelicule

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people