Cătălin Bordea, detalii despre procesul de terapie. Comediantul merge săptămânal la psiholog

Cătălin Bordea a oferit detalii despre procesul de terapie pe care îl urmează și cum se înțelege cu psihologul său.

Cătălin Bordea, detalii despre procesul de terapie. Comediantul merge săptămânal la psiholog

Cătălin Bordea a traversat o perioadă extrem de dificilă. Actorul în vârstă de 39 de ani s-a separat de soția sa, Livia, și la scurt timp după, și-a pierdut mama. Din acest motiv, Bordea a apelat la ajutorul unui psiholog acum un an și nu intenționează să întrerupă ședințele de terapie.

Cătălin Bordea, despre ședințele la psiholog

Ultimele luni au fost deosebit de grele pentru el, pierderea mamei sale venind imediat după divorțul de Livia Eftimie, ceea ce a necesitat un efort colosal pentru a nu ceda sub presiune. Deși a fost pus la încercare de situații extrem de dificile, sprijinul unui specialist l-a ajutat să depășească cele mai mari provocări. Prin urmare, de un an de zile, Cătălin Bordea urmează terapia și își continuă sesiuni regulate cu psihologul.

„În fiecare săptămână! Nu îl las. E foarte bun omul. Îți spune în față. Anumite lucruri ți le spune în față, fără să te menajeze. Eu și mă duc în chiloți, adică… A fost un pic ciudat la început, că eu vin din educația aia unde nu împărtășești lucruri, mai ales cu un bărbat, să zică despre tine că ești mai puțin bărbat”, a spus Cătălin Bordea la „Xtra Night Show”, potrivit Spynews.

Viața lui Cătălin Bordea a trecut prin transformări majore după despărțirea de Livia Eftimie, dar cariera sa profesională a continuat să prospere neîntrerupt.

„Singur toată viața, ce să fac… (….) Au venit niște lucruri așa interesante în viața mea. Dar era să pierd rolul pentru că nu am răspuns la telefon, nici măcar de ziua mea (…) M-a sunat câteva zile la rând (n.r. – regizorul și scenaristul filmului) și aveam numărul lui și mă gândeam ce vrea. I-am dat un mesaj și mi-a spus să răspund, că e de bine. Mi-a spus că e rol principal, fără casting, fără nimic, că l-a scris cu gândul la mine”, a completat Cătălin Bordea, potrivit sursei citate.

Căsnicia dintre Cătălin Bordea și Livia a durat 11 ani. Livia a fost cea care a inițiat divorțul, în ciuda eforturilor comediantului de a salva relația până în ultima clipă. În cele din urmă, după ce a epuizat toate încercările, actorul a realizat că nu mai există nicio șansă de împăcare și au semnat actele de divorț. La câteva luni după despărțire, Cătălin Bordea a recunoscut că apropierile dintre Livia și Spike, cel mai bun prieten al său, fuseseră, de fapt semne prevestitoare, despre care fusese avertizat de cei din jur.

Comediantul a suferit un șoc atunci când paparazzi i-au surprins sărutându-se pasional pe Livia și Spike într-o mașină. Deși a fost trădat de două dintre cele mai importante persoane din viața sa, Cătălin Bordea nu evită în mod activ să se întâlnească cu ei. Deși nu dorește să mai aibă nicio legătură cu aceștia, nu ia măsuri speciale pentru a evita întâlnirile întâmplătoare cu cei doi.

„Eu nu evit pe nimeni. Doar nu a fost să fie să ne mai întâlnim. Îmi fac treburile în mod normal. Și mă duc în aceleași locuri ca și înainte”, a spus Cătălin Bordea pentru Cancan.ro.

Citește și:
Cara Delevingne și iubita sa, Minke, au sărbătorit doi ani de relație: „Nu îmi pot imagina viața fără tine'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people