Cât de strictă este Ilinca Vandici cu fiul ei, Zian: „Regulile sunt reguli”

Ilinca Vandici a dezvăluit detalii inedite din rolul de mamă și a vorbit despre relația cu familia ei.

Cât de strictă este Ilinca Vandici cu fiul ei, Zian: „Regulile sunt reguli”

Ilinca Vandici și fiul ei, Zian, au o relație exemplară și se înțeleg de minune. Când vine vorba despre creșterea și educația băiatului, prezentatoarea de la „Bravo, ai stil!” a dezvăluit că acordă o foarte mare atenție și răbdare acestui subiect. Într-un interviu pentru Fanatik, vedeta a dezvăluit mai multe detalii despre relația cu familia sa și cum se vede ea în rolul de părinte.

Ilinca Vandici, despre creșterea fiului ei

Când vine vorba despre fiul ei, Ilinca Vandici este foarte atentă și încearcă să îi ofere acestuia cea mai bună educație. Prin urmare, vedeta se pune atât în poziția părintelui îngăduitor, dar și a celui strict, în care transmite clar că regulile trebuiesc respectate. Prezentatoarea TV a oferit mai multe detalii despre cum își crește fiul și ce relație este între ei, pe măsură ce tânărul crește.

„Zic eu, cred că sunt cea mai bună mamă pentru copilul ei. Nu m-am născut învățată. Este o chestiune pentru care nu ești pregătită niciodată până în momentul în care ti se întâmplă. Fiecare etapă vine cu provocări noi, cu schimbări. Sunt schimbări pe care trebuie să le înțelegi. Trebuie să le faci față. Tocmai de aceea mă și documentez foarte mult în acest domeniu, de parenting. Spun eu că sunt un părinte echilibrat, care știe să fie și autoritar, atunci când este cazul, dar cu blândețe. Știe să fie și permisiv, atunci când este cazul. Însă, regulile sunt reguli. Limitele trebuie impuse unui copil, astfel încât el să dobândească o traiectorie sau viziune care să-l ajute mai departe în ceea ce înseamnă viață… Cel mai important este că încerc să fiu un părinte echilibrat”, a spus Ilinca Vandici pentru FANATIK.

Ce relație are vedeta cu familia ei

În ceea ce privește relația cu familia ei, Ilinca Vandici a avut multe cuvinte de laudă la adresa mamei sale, tatăl său nu mai este printre noi. Prezentatoarea de la Kanal D le este profund recunoscătoare celor care au crescut-o și speră că i-a făcut mândri pe părinți.

„Eu cred că i-am făcut pe amândoi mândri de mine. Tata nu mai este printre noi, dar el era mândru de tot ceea ce am realizat până să își ridice sufletul la Dumnezeu și sunt sigură că este și de ceea ce am realizat până astăzi. Mi se pare că am avut un parcurs frumos, curat, în care am construit, în fiecare etapă a vieții mele, în care m-am transformat. Nu am uitat niciodată de principiile și valorile pe care ei mi le-au insuflat și pe care, la rândul meu, încerc să le transpun în Zian. Relația cu mama este una foarte apropiată. Ea este la București, pentru că o ajută pe sora mea cu creșterea copilului. Ne vedem foarte des. Vorbim. Avem o relație apropiată. Mama este foarte mândră de mine. Apreciază enorm toată munca pe care eu o depun, cu tot drumul pe care l-am avut până acum.”

Vedeta a afirmat că familia ei a acceptat în cele din urmă expunerea ei publică, mai ales că, atunci când era mică, își dorea să devină actriță.

„Părinții nu au avut o problemă cu expunerea publică. Știau că unul dintre visurile mele era să devin actriță. Deci tot expunere publică era și asta. Viața m-a dus către televiziune și au acceptat cu drag asta, mai ales că mi-au văzut visul împlinit”, a mai spus Ilinca Vandici.

Citește și:
Adelina Pestrițu, dezvăluiri despre fiica ei, Zenaida, și adevăratul motiv pentru care nu a mai dezvăluit imagini cu ea

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people