Cât costă lunar școala privată la care învață copiii cuplului Adela Popescu & Radu Vâlcan

Adela Popescu și Radu Vâlcan au ales o școală privată pentru băieții lor, Alexandru și Andrei.

Cât costă lunar școala privată la care învață copiii cuplului Adela Popescu & Radu Vâlcan

Într-un interviu recent acordat revistei Unica, Adela Popescu a explicat de ce ea și soțul său, Radu Vâlcan au decis să își înscrie cei doi copii, Alexandru, în vârstă de șase ani, și Andrei, în vârstă de 4 ani, la o școală privată. Vedeta a povestit că învățământul privat vine la pachet cu multe beneficii, printre care și un program prelungit, dar și numeroase activități, pe care școlile de stat nu le oferă.

Potrivit site-ului libertatea.ro, pentru școala privată, pentru un copil, Adela și Radu plătesc 670 de euro pe lună, în cazul unui program de la 8.0 la 14.00, cu masă inclusă, sau 750 de euro, în cazul unui program care se termină la ora 17.00 și care are, de asemenea, o masă inclusă.

„Toți spun să dai copilul la o școală de stat, pentru că e mai puțin costisitor, dar asta înseamnă că la ora 12.00 ți-l trimite acasă, iar tu nu ai un program ca să poți să îl iei”, a explicat Adela pentru unica.ro.

„Atunci îl vei da la un after school, care costă cam jumate din cât costă o școală privată. Și ce să vezi, după trebuie să îl duci și la tot fel de opționale, pe care la privat le ai incluse. Altele, chiar dacă sunt cu bani, le ai tot acolo. Nu mai bați orașul să te duci la bazin, la karate. Când vezi o taxă la o școală privată poate să ți se pară mult, dar când tragi linie îți dai seama că ajungi tot acolo, dar cu mai mari bătăi de cap. Ca să ajung la o școală de stat bună trebuia să merg 40 de minute cu mașina, să mă coste la after school 500-600 de euro, după care să îl duc la Dinamo etc.”, a adăugat fosta prezentatoare TV.

Adela Popescu este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul românesc. Ea a fost ani la rând gazda emisiunii „Vorbește Lumea” de la PRO TV, iar după terminarea show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, pe care l-a prezentat alături de Cabral Ibacka, a luat decizia de a face o pauză de la televiziune. Ea l-a înlocuit și pe Cătălin Măruță, pentru o scurtă perioadă de timp, pe durata cât acesta a avut unele probleme de sănătate și a fost internat.

Până la revenirea în televiziune Adela Popescu joacă un rol principal în filmul „Retreat Vama Veche”, regizat de Petre Năstase, având oportunitatea să apară pe ecran cu două dintre cele mai apropiate prietene ale sale, Ada Condeescu și Laura Cosoi. Soțul ei, Radu Vâlcan, este de asemenea prezent în distribuție, fiind împreună de 14 ani, după ce s-au întâlnit pe setul de filmare al serialului „Iubire și onoare.”

Fanii ei sunt însă curioși să afle când anume se va întoarce pe micile ecrane și unde o vor putea vedea, nu doar în calitate de invitată. Iar vedeta a făcut acum câteva declarații despre motivele care au determinat-o să facă o pauză.

„Am avut un timp pe care mi l-am dorit mult de tot, un timp pe care am vrut să îl dedic familiei și copiilor și să facem lucruri absolut banale împreună, să le fac micul dejun, să mă gândesc cu ce îi hrănesc când se întorc de la școală și ăsta este un timp prețios în anii care nu se vor mai întoarce niciodată”, a declarat Adela Popescu, într-un interviu acordat pentru Star Matinal.

Citește și:
Alina Pușcaș, prima reacție după ce s-a zvonit că ar fi însărcinată pentru a patra oară: „Am recurs la asta'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people