Cât ar fi costat inelul cu diamant primit de Zoë Kravitz de la partenerul ei, Channing Tatum: „Este unul uluitor”

Inelul cu diamant primit de Zoë Kravitz de la partenerul ei, Channing Tatum, ar avea o valoare uluitoare.

Cât ar fi costat inelul cu diamant primit de Zoë Kravitz de la partenerul ei, Channing Tatum: "Este unul uluitor"

Channing Tatum și Zoë Kravitz s-ar fi logodit în weekend, după doi ani de relație. Starul din „Magic Mike” în vârstă de 43 de ani ar fi cerut-o recent în căsătorie pe actrița din „Batman” în vârstă de 34 de ani, iar aceasta a fost văzută de atunci cu un diamant uriaș pe degetul inelar.

Cuplul a fost văzut mergând de mână ca Rosemary și copilul ei din filmul clasic din 1968 al lui Roman Polanski, în timp ce părăseau petrecerea de Halloween a lui Kendall Jenner pe 28 octombrie, unde Zoë Kravitz a putut fi văzută purtând inelul cu diamant. În ciuda deciziei cuplului de a rămâne discret de cele mai multe ori cu privire la povestea lor de dragoste, un expert în bijuterii a declarat că uriașul inel cu diamant ar valora 300.000 de dolari.

Inelul cu diamant purtat de Zoë Kravitz ar avea o valoare uluitoare

Zack Stone, directorul general al Steven Stone, o firmă de bijuterii cu diamante care oferă clienților inele de logodnă cu diamante de înaltă calitate, a împărtășit pentru MailOnline mai multe informații despre valoarea și detaliile inelului purtat de Kravitz.

„Zoë Kravitz este o emblemă a stilului cu o înclinație pentru bijuteriile cu diamante, așa că nu este o surpriză că inelul ei de logodnă de la Channing Tatum este unul uluitor. Realizat din aur galben de 18 carate și aur alb înnegrit, acesta are un diamant de 7 carate tăiat în formă rectangulară, într-o montură solitaire. Considerate a fi o tăietură antică, cu un aspect distinctiv, se spune că diamantele de tip ‘cushion cut’ simbolizează individualitatea, romantismul, aventura și tradiția – marcând perfect stilul unic al lui Zoë.”, a spus Stone.

Expertul estimează că uluitoarea piesă de bijuterie este un inel de logodnă cu buton la spate și a făcut aluzie la faptul că ar putea fi realizat de Jessica McCormack, un designer de bijuterii cu diamante, iar printre clienții săi cei mai renumiți se numără Victoria Beckham și Meghan Markle.

„Inelul lui Zoë pare a fi un inel de logodnă cu buton pe spate, care este un tip de inel care are o piesă metalică în formă de buton în partea din spate a monturii, permițând pietrei centrale să stea confortabil pe piele. Inelele de logodnă cu buton în spate sunt un model semnat de Jessica McCormack. Adăugând la probabilitatea ca Channing să fi cumpărat inelul lui Zoë de la Jessica McCormack, actrița a purtat modelele bijutierilor londonezi în mai multe ocazii, inclusiv la Met Gala din 2021”.

Zoë și Channing au fost amândoi prezenți la Met Gala din 2021, deși cei doi au ales să pășească pe covorul roșu separat. Cu toate acestea, cuplul a mers împreună pe faimoasele trepte din interiorul Institutului de Costume al Muzeului Metropolitan de Artă, iar mai târziu cei doi au fost văzuți părăsind afterparty-ul de la New York Bowel Hotel la ora 6 dimineața.

Vestea cererii în căsătorie vine la câteva luni după ce Tatum a dezvăluit că nu știa dacă se va recăsători vreodată după divorțul său complicat de fosta parteneră, Jenna Dewan.

Citește și:
Victor Vrînceanu, dezvăluiri despre condițiile pe care i le-a impus Andreea Antonescu, fosta lui iubită, cu care are o fetiță: „Accept să îi dau suma pe care a cerut-o”

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people