Cât a costat facultatea pe care Alexia Eram a urmat-o la Londra. Taxa anuală nu este deloc una neglijabilă

Alexia a urmat cursurile unei prestigioase universități din Marea Britanie, pe care a absolvit-o în vara lui 2022.

Cât a costat facultatea pe care Alexia Eram a urmat-o la Londra. Taxa anuală nu este deloc una neglijabilă

Alexia Eram a urmat cursurile unei prestigioase universități din Marea Britanie, pe care a absolvit-o în vara lui 2022. Ea și-a urmat studiile în cadrul „University For the Creative Arts”, din Londra, unde a fost studentă la Marketing, Publicitate și Relații Publice. Chiar la festivitatea de absolvire, părinții și fratele ei au mers în Londra, să o susțină.

„Vă mulțumesc pentru educația pe care mi-ați oferit-o și pentru că ați fost mereu alături de mine. Am reușit! Sunt absolventă!”, scria creatoarea de conținut la acea vreme.

Fiind vorba despre o universitate de prestigiu, așa cum e și normal, taxele au fost destul de ridicate. Conform cancan.ro, taxa anuală pe care o plătește un student se ridică la suma de 15.000 de lire sterline.

„Dragă Alexia Eram suntem foarte mândri de tine și îți dorim o viață plină de fericire, în care cei de lângă tine să te prețuiască mereu la adevărata ta valoare și pe măsura sufletului tău, atât de bun”, i-a transmis Andreea Esca, la acea vreme.

De ce Alexia și Aris Eram, copiii Andreei Esca, au decis să studieze în străinătate

Alexia Eram și fratele ei, Aris, fac echipă în noul sezon America Express, iar potrivit surselor din presa mondenă, cei doi au reușit să ajungă până în marea finală.

Atât Alexia, cât și Aris au crescut în lumina reflectoarelor, în special datorită celebrității de care se bucură mama lor, apreciata prezentatoare Andreea Esca. Cu toate acestea, există și aspecte mai puțin cunoscute despre viața celor doi, despre care acum au vorbit pe larg.

Alexia și Aris Eram au fost invitați în podcastul Badassmom al Giuliei Anghelescu și au vorbit deschis și despre unele momente surprinzătoare din viața lor și au explicat motivul pentru care au decis să meargă la facultate în străinătate.

„Mie mi se pare că nu e greu de ales. Europa, pentru că în alte țări eram prea departe de familie. Părinții ne-au împins să plecăm în altă țară. Nu cred că se gândeau că rămânem aici (…) Oricum, dacă ai această oportunitate să mergi în altă țară mi se pare super, pentru că e bine să ieși din zona asta de confort, să descoperi altă cultură”, a spus Aris, care studiază la o facultate din Barcelona.

Alexia Eram a povestit că ei i-a fost mult mai teamă de plecarea din România decât lui Aris.

„Am ales Londra pentru că era o facultate foarte bună de modă acolo. La mine nu erau încă obișnuiți (n.red. părinții, cu ideea că pleacă din țară) și cred că le-a fost puțin mai greu, pentru că eram primul copil care pleca de acasă. Dacă făceam Medicină sau Politehnică, facultățile bune de aici, nu aveau nicio problemă să rămânem în țară. Dar eu voiam să fac modă și e doar UNARTE, care e mai mult pe practică și eu voiam să fac un fel de management în modă. Și Aris la fel, de business, și e doar ASE-ul”, a explicat Alexia.

Alexia și Aris Eram, declarații despre participarea la emisiunea America Express

Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață, și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

„Am acceptat invitația de a pleca în America Express pentru că ne place foarte mult acest format tv în care îți sunt testate limitele într-un fel special. Pe de altă parte, cred că nici în momentul de față nu știm exact în ce ne-am băgat, dar suntem siguri, și eu și fratele meu, că poate fi una dintre cele mai interesante experiențe ale vieții. Și dacă nu la 20 de ani, când?! Ne dorim să ne bucurăm de fiecare moment, să-l trăim la maximum, să învațăm cât mai multe, să descoperim locuri, oameni și obiceiuri și să rămânem cu amintiri frumoase. Chiar și faptul că voi fi cu fratele meu, 24 de ore din 24, este ceva nou. Cine petrece non stop atâta timp cu un frate la vârsta asta? Cred că va fi o bază solidă pentru viitorii ‘frați adulți'”., a declarat Alexia Eram.

„Am hotărât să plec într-o aventură care să mă pună la încercare din multe puncte de vedere, și America Express sună a ‘experiență ce trebuie trăită’. Sunt curios de ce sunt în stare. Îmi plac provocările și abia aștept să fac echipă cu Alexia, pentru că suntem complet diferiți, dar cu aceeași dorință de a descoperi lumea! S-ar putea să ne iasă bine. În orice caz, o să facem tot ce ne stă în putință!', spune Aris Eram.

Citește și:
Celine Dion, prima apariție publică după aproape patru ani. Artista se luptă cu o boală neurologică rară

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people