Carmen Grebenișan spune adevărul despre operațiile sale estetice: „Am acid hialuronic în buze și mi-am umplut cearcănele, mi-am pus botox…”

Carmen Grebenișan este una dintre cele mai cunoscute prezențe feminine din social media din România.

Carmen Grebenișan spune adevărul despre operațiile sale estetice: "Am acid hialuronic în buze și mi-am umplut cearcănele, mi-am pus botox..."

Carmen Grebenișan este printre cele mai urmărite creatoare de conținut de la noi, care zilnic postează imagini din viața ei și împărtășește cu publicul ultimele noutăți. După o lungă perioadă petrecută în competiția Survivor, Carmen Grebenișan a revenit la activitățile sale obișnuite și a reluat interacțiunea cu fanii.

Nu de puține ori creatoarea de conținut este întrebată despre operațiile sale estetice și mereu vorbește deschis despre intervențiile la care a recurs de-a lungul timpului.

Într-un interviu acordat recent, Carmen Grebenișan a discutat și despre acest aspect atât de comentat de cei care o urmăresc pe rețelele de socializare.

„Am operație de implant mamar, pe care am făcut-o undeva la 21 sau 22 de ani. De asemenea, am acid hialuronic în buze și mi-am umplut cearcănele, mi-am pus botox în zona respectivă, că îmi era destul de adâncită. Am botox în frunte și mi-am pus acid hialuronic în zona tâmplelor în momentul în care mi s-a dizolvat grăsimea naturală din tâmple”, a povestit ea pentru VIVA!.

Nu este prima dată când Carmen Grebenișan a discutat deschis despre subiectul operațiilor estetice. Vedeta a decis să răspundă pe larg întrebărilor legate de acest subiect prin intermediul unui clip postat pe contul ei de TikTok.

Carmen Grebenișan a povestit că are implanturi mamare încă de la vârsta adolescenței, iar prima intervenție chirurgicală pe care și-a făcut-o la nivelul feței a fost injectarea buzelor cu acid hialuronic.

„Am operație de implant mamar, pe care am făcut-o undeva la 21 sau 22 de ani, ceva de genul ăsta. Am 280 de mililitri implant mamar formă anatomică. Prima intervenție pe care am avut-o la față a fost injectarea buzelor, pe care le-am dizolvat de câteva ori, pentru că nu mi-a plăcut forma și acum îmi place foarte mult, deci am acid hialuronic în buze”, a mărturisit creatoarea de conținut.

Carmen Grebenișan a mărturisit că are mai multe operații estetice la nivelul feței, de care este foarte mulțumită și le-a și enumerat, ținând să precizeze că ea nu și-a pus fațete dentare și nu și-a făcut nici rinoplastie, așa cum s-a zvonit.

„După scurt timp mi-am umplut cearcănele, mi-am pus botox în zona cearcănelor, că îmi era destul de adâncită. Am botox în frunte și mi-am pus în zona messeterului, ca să-mi supțieze partea asta de față, pentru că fața mea este foarte asimetrică. Mi-am pus acid hialuronic în zona tâmplelor în momentul în care mi s-a dizolvat grăsimea naturală din tâmple. N-am rinoplastie și nici fațete”, a mai adăugat creatoarea de conținut.

@carmengrebenisan Replying to @cat ♬ original sound – Carmen Grebenișan

Carmen Grebenișan, dezvăluiri despre banii câștigați la Survivor România

Carmen Grebenișan, finalistă la Survivor România 2023, a dezvăluit detalii inedite despre perioada petrecută în jungla din Republica Dominicană. De asemenea, creatoarea de conținut a clarificat situația privind suma de bani primită pentru participarea la show-ul de la Pro TV. Contrazicând speculațiile din media referitoare la câștigurile sale financiare, vedeta a oferit o perspectivă realistă asupra situației.

Influencerița, care a fost acuzată recent că ar fi primit tratament preferențial la Pro TV, a indicat că zvonurile despre sumele de bani pe care le-ar fi obținut din Survivor România 2023 nu sunt conforme cu realitatea. S-a zvonit în mediul public faptul că tânăra ar fi încasat o sumă chiar mai mare decât premiul destinat câștigătorului competiției, nu mai puțin de 100.000 de euro, doar pentru participarea ei la show.

„Acum că ai luat mai mulţi bani decât câştigătorul de la Survivor, cum se spune în presă, poţi să îţi deschizi restaurantul mai repede”, a fost replica lui Cătălin Măruță.

„Ooo, daa! Dar ce bine ar fi fost să fie așa! Nici nu te mai băgam în seamă. Nu mai veneam aici, îți dai seama”, s-a exprimat Carmen Grebenișan.

Citește și:
Noi detalii despre divorțul dintre Kevin Costner și Christine Baumgartner. Ce acuzații îi aduce actorul

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people