Carmen Grebenișan, prima reacție după ce s-a zvonit că ar fi însărcinată. Ce a transmis vedeta: „Îmi scrie lumea”

Carmen Grebenișan a spus adevărul despre speculațiile legate de sarcină.

După ce Carmen Grebenișan a stârnit speculații legate de o posibilă sarcină printr-o postare recentă pe rețelele sociale, creatoarea de conținut a decis să lămurească zvonurile. În urmă cu câteva zile, ea a publicat o fotografie în care apar picioarele sale și ale partenerului său, Cristian, împreună cu o frunză pe care era scris mesajul „Noi 3”, ceea ce i-a făcut pe fani să se întrebe dacă nu cumva așteaptă un copil.

În ceea ce privește viața ei amoroasă, aceasta a trecut printr-o schimbare semnificativă în ultimele luni. După trei ani de căsnicie, Carmen și Alex Militaru au decis să pună capăt relației în luna martie. În urma divorțului, creatoarea de conținut a întâmpinat o perioadă dificilă, dar și-a găsit în cele din urmă liniștea alături de Cristian, noul său iubit. La început, ea a preferat să păstreze discreția asupra noii relații, însă recent a început să se afișeze din ce în ce mai des în compania acestuia, atât în mediul online, cât și în viața de zi cu zi.

Carmen Grebenișan, adevărul despre speculațiile legate de sarcină

Recent, o fotografie postată de Carmen Grebenișan a stârnit curiozitatea fanilor, aceștia crezând că urmează să anunțe o sarcină. Cu toate acestea, ea a clarificat ulterior că nu este însărcinată, punând capăt speculațiilor.

„E amuzant pentru că mă refeream la frunza aia care era în cadru și în momentul în care am postat, doar am vrut să am un context interesant să postez, să pun ceva pentru că era fix cu o zi înainte să plece iubitul meu și eram mai emoțională. Am zis: ‘Cristi, ți se pare ție că ar putea să ducă într-o altă direcție această postare?’. A zis: ‘Nu, ce Doamne…’, La niciun minut după, îmi scrie și prietenul meu cel mai bun: ‘Carmen, ești ok?’, îmi scrie lumea. Nu sunt însărcinată.”, a declarat Carmen Grebenișan în emisiunea „Vorbește Lumea.”

Creatoarea de conținut, dispusă să se mute în SUA

Noul partener al lui Carmen Grebenișan este un tânăr antreprenor care trăiește în Statele Unite. Cei doi se confruntă cu provocarea unei relații la distanță, însă creatoarea de conținut a declarat că ia în considerare o posibilă relocare peste Ocean pentru a fi mai aproape de el. În acest moment, distanța reprezintă principala dificultate în relația lor, dar Carmen este deschisă să facă schimbări majore pentru a evita obstacolele unei relații la distanță și pentru a construi o viață comună împreună în Statele Unite.

„El locuiește în America, dar este din România. Îl știam de multă vreme. A stat și el în Cluj-Napoca pentru facultate, dar nu am interacționat, nu am avut discuții, nu am menținut legătura niciodată. Nu cred că rezista o relație la distanță.

Nu știu cum rezistă la unii, dar nu cred că ar rezista la mine. O sa iau în considerare posibilitatea de a jongla cu continentele. El lucrează în America, dar eu sunt atât de flexibilă cu ceea ce fac încât cred că pot să o fac de oriunde.

Sunt deschisă la aventuri, la lucruri noi. Nu cred că vrea nimeni să se mute de tot undeva. Se poate orice dacă vrei. E greu, dar nu imposibil. Am impresia că ne cunoaștem de mai demult. E o înțelegere între noi mai departe de cuvinte, la nivel energetic”, a povestit Carmen Grebenișan, în urmă cu ceva timp, în emisiunea „La Măruță.

Citește și:
Ce spune Gina Pistol despre mutarea la PRO TV după difuzarea primelor ediții MasterChef: „Primele emoții au adus…’

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people