Carmen Grebenișan, mărturisiri despre cel mai dificil moment din viața ei: „M-a traumatizat tare de tot”

Carmen Grebenișan a vorbit despre cel mai dificil moment pe care l-a întâmpinat până acum în viața ei.

Carmen Grebenișan, mărturisiri despre cel mai dificil moment din viața ei: "M-a traumatizat tare de tot"

Carmen Grebenișan a făcut confesiuni despre un moment extrem de greu prin care a trecut în urmă cu mai mulți ani. Creatoarea de conținut a vorbit abia acum deschis despre acest subiect.

Recent, Carmen Grebenișan și soțul ei, Alex Militaru au fost invitați în podcast-ul „Vorba lu’ Jorge.” Printre altele, creatoarea de conținut a dezvăluit care a fost momentul cel mai dificil de acum din viața ei. Ea a vorbit despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat tatăl ei. 

Cel mai greu moment a fost când am aflat că tata are o tumoră canceroasă. A fost, cu siguranță, momentul care m-a traumatizat tare de tot, m-a destabilizat. Eu fiind atunci un copil, chiar dacă eram în adolescență. Am aflat târziu, cu o zi înainte să se opereze pentru că n-a zis la nimeni. Mama mea era deja plecată din țară și tata s-a îmbolnăvit tocmai din cauza faptului că eram stresați cu partea financiară, de asta plecase și mama. Nouă ni s-a dus business-ul. A fost destul de devastat. Tata a rămas cu împrumuturi, cu probleme. Mânca o dată pe zi și prost și a fost afectat colonul destul de tare.

Prima reacție a fost că nu credeam. A fost înainte să dau BAC-ul. Nu prea reușeam să înțeleg ce se întâmplă, nu voiam. A început o cură cu citostatice, dar când vedeam că pica de pe picioare… Eu vedeam negru în fața ochilor. E un sentiment de anxietate atât de profundă… Simțeam un gol în stomac și vedeam negru. Nu puteam să discut deschis cu el, nu puteam să dezvolt subiectul ăsta, era prea greu pentru mine. În sinea mea, îl evitam (…) Acum e bine, nu a recidivat”, a povestit Carmen Grebenișan în cadrul podcast-ului găzduit de Jorge.

În același podcast, Carmen Grebenișan și soțul ei, Alex Militaru, au povestit cum s-au cunoscut, de fapt. Inițial, cei doi erau prieteni apropiați, iar ulterior legătura lor a evoluat înspre o relație amoroasă. 

„Practic noi nu ne-am întâlnit intenționat, a fost neintenționat. A fost primul nostru contact, să zic așa. La „bibliotecă” la Control. Eu eram cu iubitul meu de atunci, iar el era cu gașca lui de prieteni. Am interacționat mai degrabă vizual. După câțiva ani am reușit să vorbim în alt sens. Asta se întâmpla în 2017, iar în 2020 am zis să încercăm. Noi ne înțelegeam deja foarte bine ca prieteni. Nu știam dacă o să ne înțelegem la fel de bine ca iubiți. Mai vorbeam de probleme eu cu el, el cu mine și am zis că oare ce s-ar întâmpla dacă am fi împreună, dacă ar funcționa. Era o relație, într-adevăr, de prietenie, dar nu se ducea în zona asta și eu nu eram foarte sigură dacă aș vrea cumva să schimb asta pentru că m-am gândit că s-ar schimba prietenia, dar din contră, că e și mai fain”, a spus Carmen Grebenișan.

Citește și:
Alina Ceușan, despre schimbarea pe care vrea să o facă în viața ei: „Mi-aș dori din suflet…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people