Carmen Grebenișan, dezvăluiri despre banii câștigați la Survivor România: „Îți dai seama”

Carmen Grebenișan a spus adevărul despre sumele de bani câștigate la Survivor România.

Carmen Grebenișan, dezvăluiri despre banii câștigați la Survivor România: „Îți dai seama”

Carmen Grebenișan, finalistă la Survivor România 2023, a dezvăluit detalii inedite despre perioada petrecută în jungla din Republica Dominicană. De asemenea, influencerița de 29 de ani a clarificat situația privind suma de bani primită pentru participarea la show-ul de la Pro TV. Contrazicând speculațiile din media referitoare la câștigurile sale financiare, vedeta a oferit o perspectivă realistă asupra situației.

Carmen Grebenișan, care a reușit să ajungă în finala Survivor România 2023, a împărtășit detalii despre provocările pe care le-a întâmpinat în timpul competiției. Influencerița a fost invitată la podcastul găzduit de Cătălin Măruță, unde a vorbit despre momentele cele mai dificile pe care le-a experimentat, fiind departe de confortul casei și familiei.

Carmen Grebenișan, dezvăluiri inedite despre participarea la Survivor

Grebenișan a evidențiat că s-a confruntat cu numeroase încercări, dar cele psihologice au fost cele mai dure. Ba mai mult, vedeta a recunoscut că a suferit chiar atacuri de panică în timpul competiției din Republica Dominicană, dar a găsit în ea forța necesară pentru a le înfrunta cu succes.

Influencerița a subliniat faptul că este atrasă de misterul necunoscutului, de posibilitatea de a se descoperi pe sine în situații noi, motiv pentru care a ales să participe la Survivor România 2023. Momentul cel mai dificil pentru ea a fost acela când a conștientizat că se află într-o situație cu care nu a mai avut de-a face înainte.

„Am căzut psihic, la început eram bine, apoi am căzut după vreo 2 luni şi m-am ridicat iar. Aşa am simţit eu experienţa asta. Mi-a fost greu să nu am informaţii de acasă. Ştiam că dacă se întâmplă ceva grav aş fi anunţată, dar totuşi… Mintea te poate sabota, făceam scenarii de tot felul. Eram blocaţi într-o buclă a timpului, se întâmplă mereu acelaşi lucru. Probele erau diferite, dar în rest nu era la fel. Poţi înnebuni, o poţi lua razna uşor dacă nu eşti stabil psihic”, a spus Carmen Grebenișan în podcastul „Acasă la Măruță'.

Faptul că influencerița s-a îngrășat câteva kilograme în timpul competiției Survivor România 2023 a luat-o prin surprindere, mai ales că aceasta nu a survenit din cauza consumului de alimente, deoarece participanții la show-ul de la Pro TV s-au confruntat adesea cu foamea. Cu toate acestea, îngrășarea a fost provocată de retenția de apă. Odată întoarsă acasă, Carmen Grebenișan a declanșat o adevărată furtună în bucătărie, conform spuselor sale în cadrul interviului cu Cătălin Măruță.

Prin urmare, Carmen Grebenișan a menționat că, dacă nu ar fi optat pentru o carieră în moda și frumusețe, ar fi putut cu siguranță să se lanseze cu succes în afacerea cu mâncare. De fapt, ea și partenerul ei au deja un plan bine pus la punct în această direcție. Carmen Grebenișan își dorește să inaugureze un restaurant cu un profil artistic pronunțat.

Vedeta a vorbit despre banii câștigați la Survivor România

Influencerița, care a fost acuzată recent că ar fi primit tratament preferențial la Pro TV, a indicat că zvonurile despre sumele de bani pe care le-ar fi obținut din Survivor România 2023 nu sunt conforme cu realitatea. S-a zvonit în mediul public faptul că tânăra ar fi încasat o sumă chiar mai mare decât premiul destinat câștigătorului competiției, nu mai puțin de 100.000 de euro, doar pentru participarea ei la show.

„Acum că ai luat mai mulţi bani decât câştigătorul de la Survivor, cum se spune în presă, poţi să îţi deschizi restaurantul mai repede”, a fost replica lui Cătălin Măruță.

„Ooo, daa! Dar ce bine ar fi fost să fie așa! Nici nu te mai băgam în seamă. Nu mai veneam aici, îți dai seama”, s-a exprimat Carmen Grebenișan.

Citește și:
Andreea Antonescu, dezvăluiri despre botezul mezinei sale. Când și unde va avea loc marele eveniment

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people