Carmen Grebenișan, despre planurile de viitor alături de partenerul ei, Cristian, și provocările din relație: „E greu, dar nu imposibil”

Carmen Grebenișan a spus ce provocări întâmpină în relația cu actualul ei partener.

Carmen Grebenișan și fostul ei soț, Alex Militaru, au format timp de câțiva ani un cuplu. Inițial, cei doi au fost prieteni foarte buni, iar ulterior relația lor a evoluat într-o poveste de dragoste. S-au căsătorit civil pe 28 august 2021.

În luna martie a anului 2024, Carmen Grebenișan a luat pe toată lumea prin surprindere cu anunțul că s-a despărțit de soțul ei, Alex Militaru. La vremea respectivă, creatoarea de conținut menționa faptul că decizia a fost luată de comun acord.

Carmen Grebenișan și-a refăcut viața sentimentală după divorțul de Alex Militaru. Deși la început a păstrat discreția, creatoarea de conținut a dezvăluit ulterior imagini cu noul ei iubit. Vedeta formează de câteva luni un cuplu alături de un bărbat pe nume Cristian, care locuiește în America. 

Carmen Grebenișan a mărturisit recent că relația cu fostul ei soț, Alex Militaru, nu mai funcționa așa cum ar fi trebui, motiv pentru care au decis să pună punct căsniciei lor. 

„Da, am trecut printr-un divorț. Sunt foarte bine. Nu am fost rău, nu am avut un moment în care să sufăr acum. S-a terminat de mult, dar până iau o decizie mie îmi ia mai mult timp. Nu renunț ușor, chiar deloc. Lumea vede doar finalul. Relația nu mai funcționa în termenii în care trebuie să funcționeze o relație între soț și soție. Funcționa în termeni de prietenie”, a spus Carmen Grebenișan în emisiunea „La Măruță.”

Carmen Grebenișan a mai povestit că actualul ei partener, Cristian, a revenit în România pe perioada verii, însă s-a întors în America. Astfel că, distanța pentru ei reprezintă o provocare o relație. Cu toate astea, creatoarea de conținut e deschisă să facă pasul de a se muta în America. 

„El locuiește în America, dar este din România. Îl știam de multă vreme. A stat și el în Cluj-Napoca pentru facultate, dar nu am interacționat, nu am avut discuții, nu am menținut legătura niciodată. Nu cred că rezistă o relație la distanță. Nu știu cum rezistă la unii, dar nu cred că ar rezista la mine. O să iau în considerare posibilitatea de a jongla cu continentele. El lucrează în America, dar eu sunt atât de flexibilă cu ceea ce fac încât cred că pot să o fac de oriunde. Sunt deschisă la aventuri, la lucruri noi. Nu cred că vrea nimeni să se mute de tot undeva. Se poate orice dacă vrei. E greu, dar nu imposibil. E mai palpitant așa acum, dar după aia trebuie stabilitate. Am impresia că ne cunoaștem de mai demult. E o înțelegere între noi separată de cuvinte, la nivel energetic.”

Carmen Grebenișan a vorbit recent despre noua ei relație, mărturisind faptul că a vrut să fie sinceră față de urmăritorii ei și să le dezvăluie acestora faptul că trăiește o altă poveste de dragoste. Cu toate acestea, creatoarea de conținut își dorește ca pe viitor să păstreze discreția față de viața ei personală. 

„Adevărul este că nu trebuia să dau explicații lumii. Am simțit eu nevoia, am simțit să fiu eu transparentă, cred, oricum, că s-ar fi sesizat în scurt timp. Mi-am expus căsnicia și relația trecută, așa că nu puteam să termin fără a anunța nimic, cel puțin așa am considerat eu.

Mă gândesc ca pe viitor să țin viața personală mai ascunsă decât a fost în relația precedentă, sigur. Poate nu ascuns, este un cuvânt destul de greșit, nu e nimic ascuns, mai privat, este mai confortabil, mai plăcut”, a declarat Carmen Grebenișan pentru spynews.ro

În ceea ce privește relația din prezent dintre ea și fostul ei soț, Carmen Grebenișan a recunoscut că nu mai păstrează legătura și a spus de ce au luat această decizie.

„NU ținem legătura! Ne salutăm, mai povestim, mai avem chestii de împărțit. Când ne-am văzut să semnăm pentru divorț am mai povestit ce a mai făcut fiecare, dar la modul prietenesc, dar nu prieteni foarte buni. Evident, nu se poate, nu cred în treaba acesta, nu este ceva normal, nu e sănătos pentru nimeni. Mă mai văd căsătorită, sigur!”, a completat creatoarea de conținut pentru sursa citată anterior. 

Citește și:
Ce spune Gina Pistol despre mutarea la PRO TV după difuzarea primelor ediții MasterChef: „Primele emoții au adus…’

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people