Carey Mulligan a devenit mamă pentru a treia oară

Carey Mulligan a dezvăluit că va deveni mamă pentru a treia oară la începutul acestui an.

Carey Mulligan a devenit mamă pentru a treia oară

Carey Mulligan și soțul său, Marcus Mumford, au devenit părinți pentru a treia oară. Actrița, în vârstă de 37 de ani și cântărețul, în vârstă de 36 de ani, au fost surprinși alături de regizorul Steven Spielberg și de soția acestuia, Kate Capshaw, în timp ce se îndreptau către un restaurant din Portofino, Italia. Din imagini se poate observa că actrița, care anunța în luna ianuarie că este însărcinată, a născut.

Pentru ieșire, Mulligan a ales o ținută lejeră, pe care a accesorizat-o cu o pereche de pantofi sport și o o pereche de ochelari de soare. Mumford, în schimb, a optat pentru o cămașă neagră și o pereche de jeanși. Cei doi au avut alături și pe copilul lor, care s-a născut cu câteva luni în urmă.

Actrița și membrul formației Mumford & Sons s-au logodit în 2011, după cinci luni de relație. Un an mai târziu, cei doi s-au căsătorit în Marea Britanie, în fața a 200 de invitați, printre care s-au numărat și celebrități precum Colin Firth, Jake Gyllenhaal sau Sienna Miller.

În septembrie 2015, cei doi au devenit părinți pentru prima oară. Doi ani mai târziu, aceștia și-au mărit din nou familia, Carey aducându-l pe lume pe băiețelul lor, Wilfred.

La începutul anului, Mulligan a vorbit onest despre modul în care maternitatea i-a influențat alegerile profesionale, declarând că acestea s-au schimbat de când cei doi copii ai săi, Evelyn Grace și Wilfred, au crescut.

„Acum este diferit. Când sunt mici, sunt mai ușor de transportat. Acum că au început să crească, va deveni mai clar ce este și ce nu este posibil pentru noi”, a declarat actrița pentru Vanity Fair. „Dar cred că, în ceea ce privește munca, mă simt mult mai relaxată”.

Aceasta a mai adăugat și că ea și soțul său sunt „extrem de norocoși” fiindcă au avut ocazia să își urmeze visurile și să își aleagă cariera pe care și-au dorit-o dintotdeauna.

„Este un mare lux în viață și în lume să poți face asta”, a explicat actrița. „Cred că a devenit evident când e momentul oportun pentru a face sau a nu face ceva. Lucru pe care l-aș fi dezbătut mai mult în trecut. Sunt foarte tranșantă”.

Citește și:
Sarah Jessica Parker, imagini inedite de la plajă, alături de fiicele sale, Tabitha și Marion

Foto: Arhiva ELLE, profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people