Care mai este relația dintre Meghan Markle și Prințul William & Kate Middleton. Ducesa de Sussex „își dorește doar pace”

Meghan Markle nu are resentimente față de familia soțului ei, Prințul Harry.

Care mai este relația dintre Meghan Markle și Prințul William & Kate Middleton. Ducesa de Sussex „își dorește doar pace”

Deși situația dintre cuplurile Meghan Markle & Prințul Harry și Prințul William & Kate Middleton a fost tensionată în ultimii ani, se pare că Ducesa de Sussex nu are resentimente față de familia soțului său și își dorește să facă pace cu aceasta.

„După „Spare”, [Harry și Meghan] au conștientizat: „OK, suntem gata să mergem mai departe. Vrem să ne concentrăm pe viitorul nostru”, a declarat un prieten de familie pentru Us Weekly. Sursa a adăugat că „Meghan nu nutrește sentimente negative. Își dorește doar pace și știe că nu poți găsi pacea dacă păstrezi resentimente.”

Meghan Markle, în vârstă de 43 de ani, a lăsat să se înțeleagă că dorește să facă pace cu familia regală în timpul vizitei recente pe care a făcut-o alături de Harry în Colombia.

„Modul în care abordez lucrurile nu se axează atât pe conflict, ci pe felul în care ne prezentăm și cum putem rezolva situațiile cu dragoste, amabilitate și generozitate”, a declarat ea în cadrul summit-ului din 18 august.

Situația dintre cele două cupluri s-a înrăutățit în 2020, după ce Markle și Harry au renunțat la îndatoririle regale și s-au mutat în California. Chiar și Prințul Harry a vorbit în cartea sa de memorii, „Spare”, despre tensiunile dintre Meghan și Kate, dezvăluind mesajele controversate pe care cele două și le-au trimis în legătură cu rochiile de domnișoare de onoare.

„Rochia lui Charlotte este prea mare, prea lungă, prea largă. A plâns când a încercat-o acasă', și-a amintit Harry că Prințesa de Wales i-a trimis un mesaj lui Meghan despre rochiile care au fost făcute după măsurători înainte de o probă. Ducesa de Sussex i-ar fi spus apoi lui Kate: „Corect, și ți-am spus, croitorul așteaptă de la 8 dimineața. Aici. La KP. Poți să o duci pe Charlotte să o modifice, așa cum fac celelalte mame?”.

În loc să fie de acord cu modificările, Kate ar fi cerut ca „toate rochiile să fie refăcute” și a spus că a discutat chiar și cu propriul designer de nuntă, care a fost de acord cu ea. Pentru a încerca să o facă pe Kate să înțeleagă stresul la care era supusă, Meghan ar fi întrebat-o pe Kate dacă era la curent cu drama din jurul tatălui ei, Thomas Markle.

Apoi, „Meg a întrebat-o pe Kate dacă era conștientă de ceea ce se întâmplă în acel moment. Cu tatăl ei”, și-a amintit Harry. „Kate a spus că era conștientă, dar rochiile… Iar nunta este peste patru zile!”. „Da, Kate, știu….”, i-ar fi răspuns logodnica lui.

Prințul Harry a mai susținut că soția Prințului William avea „probleme cu modul în care Meg își planifica nunta.” Într-un final, Kate Middleton ar fi acceptat să meargă cu fiica ei, Charlotte, la croitor pentru modificări.

În cadrul interviului exploziv pe care l-au acordat prezentatoarei Oprah Winfrey, Meghan a acuzat familia regală de discriminare rasială, spunând că doi membri ai acesteia aveau îngrijorări legate de „cât de închisă” va fi culoarea pielii fiului ei, Archie, la naștere. (S-a dezvăluit ulterior că Middleton și tatăl lui Harry, Regele Charles, erau persoanele în cauză).

Între timp, Harry și-a expus toate problemele cu fratele său mai mare, William, în cartea „Spare.” Acesta l-a acuzat pe Prințul de Wales de invidie față de ideea sa de a înființa Invictus Games și a afirmat că William l-a atacat fizic și a numit-o pe Markle „dificilă” și „nepoliticoasă.”

Citește și:
Regele Felipe al VI-lea, „devastat' de presupusa infidelitate a soției sale, Regina Letizia. Dezvăluirile făcute de un jurnalist spaniol

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people