Care este trucul lui Kate Middleton pentru fotografiile oficiale perfecte. Clipul a devenit viral

Kate Middleton a fost surprinsă de internauți în timp ce apela la un truc neașteptat pentru fotografiile de protocol.

Care este trucul lui Kate Middleton pentru fotografiile oficiale perfecte. Clipul a devenit viral

Kate Middleton este, de obicei, o viziune a perfecțiunii echilibrate și rareori este surprinsă cu un fir de păr nelalocul lui, ceea ce îi face pe admiratori să se întrebe care este secretul ei. Așadar, nu este de mirare că fanii regali au fost uimiți după ce au apărut imagini video care arată trucul secret al Prințesei de Wales pentru a se îmbrățișa cu invitații în fotografii.

Gestul făcut de Kate Middleton în timpul fotografiilor oficiale

Într-o înregistrare video postată pe Twitter, Kate, în vârstă de 41 de ani, poate fi văzută cum se repoziționează subtil în timp ce își găsește poziția perfectă pentru o fotografie cu Mary, Prințesa Moștenitoare a Danemarcei, în vârstă de 51 de ani, și Regina Margrethe a II-a a Danemarcei, în vârstă de 83 de ani.

@l0velycatherine shes so cute lol | #princesscatherine #princesskate #katemiddleton #fyp ♬ 강아지 같아 – 브금대통령

@lauretta_mrs_m #katemiddleton ♬ original sound – Natalie

Întâlnirea a avut loc la Palatul lui Christian IX din Danemarca în februarie 2022 și o arată pe Kate făcând un pas lateral spre dreapta, apoi legănându-și călcâiele în aceeași direcție, urmată de degetele de la picioare, într-o mișcare abia perceptibilă. Clipul postat inițial pe TikTok de @l0velycatherine, o surprinde pe Kate făcând un pas lateral fără efort, în ciuda faptului că poartă tocuri înalte.

Prințesa de Wales și-a păstrat o atitudine calmă în timp ce era îmbrăcată într-un pardesiu gri Catherine Walker, acoperit cu ornamente negre, cu părul coafat în stilul său caracteristic și cu un zâmbet radiant. Videoclipul a adunat de atunci peste 1.000.000 de vizualizări, fanii minunându-se de mișcarea extraordinară și de cât de „adorabilă” arăta aceasta.

Dacă aș face asta, evident că tocul meu s-ar prinde de covor, aș cădea peste Regina Margrethe, ea ar cădea pe podea și întreaga lume ar vedea asta!”, a spus un utilizator, în timp ce un altul a spus: „Este superb, Catherine face ceea ce face Catherine cel mai bine. Fără tam-tam! Doar rezolvă lucrurile”.

Prințul Louis a împlinit 5 ani

Acest lucru vine în contextul în care Kate a vizitat astăzi o bancă pentru copii din Windsor, înființată de două mame în 2015, care de atunci a sprijinit peste 24.000 de familii din Berkshire și Buckinghamshire. Kate, al cărei fiu, Prințul Louis, și-a sărbătorit ziua de naștere duminică, a declarat personalului de la centrul de donații că nu-i vine să creadă că fiul ei cel mic a împlinit deja cinci ani.

sursa: profimedia

Kate a fost elegantă într-un blazer bej superb de 285 de lire sterline de la Reiss pentru această ocazie, pe care l-a purtat cu o pereche de pantaloni bleumarin și un tricou alb simplu. Ea și-a completat ținuta cu o pereche de pantofi ascuțiți de 130 de lire sterline de la brandul britanic Boden.

Cu ocazia zilei de naștere a Prințului Louis, Prințul William și Kate Middleton au dezvăluit două poze adorabile cu mezinul familiei, realizate de fotograful Millie Pilkington. Prima dintre acestea ni-l prezintă pe Louis zâmbind larg în fața camerei de fotografiat, iar cea de-a doua surprinde un moment amuzant cu micuțul, care este împins într-o roabă de mama sa, Kate Middleton.

Citește și:
Irina Shayk, declarații oneste despre rolul de mamă și despre ce valori îi insuflă fiicei ei și a lui Bradley Cooper

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people