Care este numele complet al băiețelului lui Theo Rose și al lui Anghel Damian: „Așteptăm de mult timp”

Theo Rose și Anghel Damian au devenit părinți pentru prima dată, iar tatăl artistei a dezvăluit numele complet al copilului.

Care este numele complet al băiețelului lui Theo Rose și al lui Anghel Damian: „Așteptăm de mult timp”

Theo Rose a devenit mămică pe data de 14 iunie, iar fericirea a cuprins întreaga sa familie. Tatăl cântăreței, Ioan Diaconu, a oferit primele declarații în urma acestui eveniment special, dezvăluind nu doar emoțiile resimțite, dar și numele complet al bebelușului. Acest detaliu a surprins plăcut admiratorii artistei, care nu se așteptau la asta.

Cu doar câteva ore în urmă, viața lui Theo Rose a luat o întorsătură radicală. Artista a devenit mămică pentru prima dată și trăiește momente de o intensitate rară, pe care le aștepta cu nerăbdare. Familia ei este de asemenea cuprinsă de emoție și dornică să îl cunoască pe cel mai nou membru. Tatăl artistei a dezvăluit numele complet al micuțului, după ce fanii au fost ținuți în suspans luni de zile, cunoscând doar primele două prenume ale bebelușului.

Cum îl cheamă pe bebelușul lui Theo Rose

Ioan Diaconu a reușit să transpună în cuvinte bucuria imensă pe care o simte în aceste clipe și nerăbdarea cu care așteaptă să își cunoască micul nepot. Fiind primul nepot din familie, această zi reprezintă un eveniment unic pentru ei. Surprinzător, acesta a dezvăluit că micuțul lui Theo Rose poartă numele complet Diaconu Sasha Ioan. Se pare că artista a ales ca bebelușul ei să moștenească numele său de familie și nu pe cel al tatălui său, Anghel Damian.

„Deci se numește Diaconu, după Theo, după noi, Sasha-Ioan. Noi ne bucurăm grozav, este pentru noi primul nepoțel, este o realizare extraordinară, așteptăm de mult timp.„, a declarat Ioan Diaconu, la Antena Stars, potrivit Spynews.

Theo Rose a devenit mamă la data de 14 iunie 2023, aducând pe lume un băiețel. Alături de partenerul ei, Anghel Damian, cei doi au avut bucuria să devină părinți pentru prima oară. Au ales cu grijă numele micuțului lor, optând pentru Sasha Ioan Diaconu. Confirmarea fericitului eveniment a venit chiar de la artistă, pe contul ei de Instagram, unde a împărtășit câteva gânduri cu fanii săi. Theo Rose a preferat să nu ofere, deocamdată, prea multe detalii legate de naștere și nici nu a publicat vreo fotografie cu micuțul ei.

E aici! Îl țin în brațe. E superb! Mulțumesc tuturor pentru grijă! Mă refac puțin și vă povestesc. Doamne ajută!„, a fost mesajul transmis de Theo Rose pe Instagram.

Potrivit informațiilor din sursele mondene, artista a fost însoțită la maternitate de către partenerul ei, Anghel Damian. Perechea a optat pentru o instituție medicală privată situată în București. Cu câteva zile înainte să nască, Theo Rose a pus la punct ultimele pregătiri și i-a ținut la curent pe urmăritorii ei de pe Instagram cu privire la aceste detalii. 

„Mă încearcă emoții de tot felul. E nerăbdarea pe primul loc, există și un fel de teamă, pentru că mi-am dorit foarte tare să nasc natural, din ce am înțeles, copilul meu e mai mare, mi-e mare copilul. Și e posibil să nu se poată, are și cordonul în jurul gâtului, să vedem de câte ori. Eu îmi doresc să încerc, în orice caz, și vedem. Dacă doamna doctor ne recomandă să facem cezariană, vom face, ca să nu punem pe nimeni în pericol, da… Cred că o să plâng tare când o să îl țin în brațe. Mă bucur că am avut copilul într-un moment în care chiar mi-am dorit copil. Unii zic că suntem prea tinere să facem copii acum, dar mie nu mi se pare, mi se pare că e momentul potrivit. Cred că aveam nevoie de asta. De copil… Că unii au zis, cred că pauza ți-a prins bine. Nu, copilul. Aștept copilul, nu pauza”, a transmis Theo Rose, conform protv.ro.

Citește și:
Sean Penn, surprins în ipostaze romantice alături de noua sa iubită

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people