Care este motivul pentru care Paul Ipate și Cătălina Grama nu mai lucrează împreună pe scenă: „Relația se consumă”

Paul Ipate a vorbit despre relația cu partenera sa, Cătălina Grama.

Care este motivul pentru care Paul Ipate și Cătălina Grama nu mai lucrează împreună pe scenă: "Relația se consumă"

Cătălina Grama și Paul Ipate formează unul dintre cele mai îndrăgite și solide cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună o fată, pe nume Zora, iar actrița mai are un băiat, Achim, dintr-o relație anterioară.

Cătălina Grama și Paul Ipate trăiesc de 9 ani o poveste de dragoste. Amândoi activează în lumea actoriei și au jucat cu mai multe ocazii împreună în câteva spectacole. Fanii lor se întreabă cum colaborează profesional cei doi. Actorul a dezvăluit recent faptul că el și partenera lui au ales să nu mai lucreze împreună pe scenă și a explicat și care este motivul. 

„Noi de lucrat împreună pe set și pe scenă nu prea mai lucrăm. Asta este o dorință de-a mea. Avem, cred că avem un spectacol împreună, atât. Asta pentru că eu consider că atunci când amesteci lucrurile prea mult, într-o direcție sau alta, se distruge ceva, se strică ceva. Se consumă. Ori relația se consumă, ori partea profesională se consumă. Și atunci eu vreau să protejez foarte mult relația. La cursuri, la școala de actorie, acolo e altceva. Ea e bună pe un segment, eu pe un alt segment și nu ne încălecăm. Acolo chiar ne înțelegem foarte, foarte bine. Știm exact ce avem de făcut cu copiii”, a spus Paul Ipate pentru unica.ro.

În continuare, Paul Ipate a dezvăluit secretele relației sale de lungă durată cu partenera sa, Cătălina Grama.

„Respect, înțelegere. Trebuie să te înțelegi și dacă ai mai multe plusuri în relație și te înțelegi bine cu omul de lângă tine, de ce să nu rămâi? E o balanță. Dacă te înțelegi bine și ai plusuri, rămâi. Dacă nu, evident că nu rămâi. Pe lângă faptul că ne iubim. Râd cu ea, mă distrez cu ea, îmi oferă libertatea de care am nevoie, să-mi fac pasiunile, mă duc, mă văd cu prietenii, îi chem la mine, mă duc la pește, mă duc la baschet. Adică ne respectăm propriile libertăți și cred că asta e foarte important, pe lângă faptul că ne respectăm ca indivizi, ca oameni”, a declarat Paul Ipate pentru sursa citată anterior. 

La începutul lunii august, Cătălina Grama și Paul Ipate s-au căsătorit civil în cadrul unei ceremonii de vis care a avut loc în Italia. Cei doi nu au discutat înainte public despre eveniment, iar fanii au fost luați prin surprindere. La câteva săptămâni după, cei doi s-au căsătorit religios în România.

Cătălina Grama a oferit pe rețelele de socializare mai multe informații despre cununia civilă din Italia, de la cum a ales locul unde s-a desfășurat ceremonia, până la detalii inedite despre cele trei rochii de mireasă pe care le-a purtat.

„M-am îndrăgostit iremediabil de Italia anul trecut când am făcut cu Paul o escapadă în Puglia. Atunci am știut și am simțit că va fi locul în care ne vom căsători.
Peisajele incredibile, simplitatea și vibrația specifică a locurilor, frumusețea fiecărui colțisor din acest rai ne-a inspirat să organizăm o nuntă în stil italian. Dolce far niente este vorba favorită a italienilor și exact asta am visat să facem.
Bineînțeles că, după ce am găsit locația splendidă, a trebuit să îmi aleg ținutele. Am visat să port trei rochii speciale și foarte diferite care să se potrivească cu energia inegalabilă a locului. (…) Am ales trei rochii care spun o poveste.
Prima iubire a fost rochia simplă din mătase duchesse pe care fetele au accesorizat-o cu mănuși din dantelă fină și prețioasă cu fir de aur. Apoi a venit marea mea iubire, rochia din dantelă cu spate gol brodată cu cristale preziosa și paiete, pe care simt că Zora o va purta într-o bună zi. Pentru tăierea tortului și petrecere am purtat o rochie sirenă brodată manual, care a reprezentat în adevăratul sens al cuvântului spiritul italian.
Pasta, vino e amore! Cam așa a fost atmosfera la nuntă! S-a râs și s-a dansat mult, chiar și în picioarele goale și i-am mulțumit lui Dumnezeu că mi-am văzut toată familia în locul acesta care e un mic paradis.
Am fost în raiul iubirii și al veseliei pentru trei zile și încă povestim despre asta! Abia aștept să revin și cu alte poze și video, pentru ca am foarte multe să vă împărtășesc! Vă mulțumim pentru iubire și mesajele minunate! S-a simțit iubirea voastră, dragii noștri prieteni, până aici! Salute!!!”, a povestit Cătălina Grama pe social media.

Citește și:
Motivul real pentru care Anna Wintour a ignorat-o pe Kim Kardashian la show-ul Victoriei Beckham de la Paris

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people