Care este motivul pentru care Nadine s-a întors în România: „Am decis că e un semn”

Nadine a vorbit despre motivul pentru care a revenit în România pentru o scurtă perioadă.

Care este motivul pentru care Nadine s-a întors în România: "Am decis că e un semn"

Nadine Emilie Voindrouh a decis în 2021 să își schimbe viața, mutându-se alături de soțul ei, Dragoș Apostolescu, și fiul lor, Noah, în Franța.

Pentru o scurtă perioadă, Nadine va sta în România. Vedeta a dezvăluit care este motivul pentru care a fost nevoită să revină în țară. Fosta prezentatoare TV și-a pierdut câteva acte personale, astfel că a trebuit să se întoarcă în România să le refacă.

„Nu o să vă vină să credeți, dar ăsta e motivul 100% real: mi-am pierdut o parte din actele personale și atunci am decis că e un semn să ne întoarcem într-o scurtă vacanță. Nu rămânem mai mult de 10 septembrie, cel mai târziu! M-am trezit în Franța că nu-mi mai găsesc certificatul de naștere, nici pe cel de căsătorie și atunci, după ce am vorbit și cu soțul meu, Dragoș Apostolescu, am hotărât că e vremea unei vacanțe. Ne-am întors pe șosea, cu el la volan și cu mine și cu băiatul nostru, Noah, de 12 ani, urmărind frumusețea peisajelor. Ar fi fost o variantă mai ieftină, desigur, să ne refacem actele la ambasada de la Paris, dar am pus în joc și dorul de bunici… ne-a plăcut vacanța asta cu cortul, recunosc!”, a spus Nadine pentru cancan.ro

Nadine a mai povestit și cum a fost reîntâlnirea cu România, după ce în ultimii doi ani a locuit într-un sat din Franța.

„Sunt nostalgică, recunosc! Primul contact l-am avut cu Timișoara, unde am și rămas o noapte și am fost foarte surprinsă de politețea ospătarilor. Am concluzionat, discutând cu Dragoș și cu Noah, că noi, românii, avem un sentiment dintr-ăsta de inferioritate de care trebui să scăpăm repede. Nu știm nici să ne promovăm. Spun asta fiindcă în Franța nu m-am bucurat de serviciile de care te poți bucura la noi. Fie că vorbim despre manichiură, servicii legate de chestiunile cosmetice sau de cele oferite de chelneri, pur și simplu. Ai noștri pot fi egali cu oricare alții. Mi-a plăcut la Timișoara nu doar politețea, ci și calitatea mâncării. Parcă uitasem că știm să excelăm realmente în asta”, a completat vedeta pentru sursa menționată. 

Acum ceva timp, Nadine a vorbit despre decizia de a se muta în Franța împreună cu familia ei, dar și despre schimbările care au intervenit în viața ei.

„Am decis să plec pentru un singur an, deocamdată. Vine o vârstă când tragi linie și îți dai seama că nu ai explorat destul lumea, că nu te-ai explorat pe tine și nu ți-ai dat destul de multe oportunități. Sunt recunoscătoare că am un partener de viață care a acceptat convenția”, a povestit Nadine în cadrul emisiunii „Showbiz Report” de la Antena Stars

Nadine a vorbit și despre motivele pentru care ea și familia ei au luat această decizie. Vedeta se ocupă cu o afacere, iar pentru asta este nevoită să vină și în București.

„Motivele nu mi-au aparținut. De data asta, destinul meu s-a modelat după decizia altcuiva. Sunt foarte strategică, nu mă arunc așa. Lucrez de cinci ani la planul ăsta, la posibilitatea de a ne reloca unde ne dorim. Nu vrem să supraviețuim, vrem să avem o viață de calitate. Avem un business de familie care ne-a permis să lucrăm de la distanță, facem naveta la București, este greu, dar doar așa ne-am permite această relocare.”

Citește și:
Decizia neașteptată luată de Jorge. Ce a anunțat public artistul: „Ceva ce nu mai făcusem demult…'

Foto: Instagran

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people