Care e motivul pentru care Smiley a plecat în miezul nopții din vacanța pe care o petrecea cu Gina Pistol și fiica lor, Josephine

Smiley a trebuit să plece din Grecia, acolo unde își petrecea vacanța cu Gina Pistol și Josephine, și să se întoarcă în România. Care e motivul?

Care e motivul pentru care Smiley a plecat în miezul nopții din vacanța pe care o petrecea cu Gina Pistol și fiica lor, Josephine

Smiley și Gina Pistol și-au anunțat acum câteva zile fanii că au plecat într-o vacanță în Grecia împreună cu fiica lor, Josephine. Prezentatoarea și artistul și-au ținut la curent urmăritorii cu experiențele și activitățile lor din această călătorie. 

Smiley a fost nevoit să plece, pentru puțin timp, din vacanța în Grecia, unde era împreună cu soția lui și fiica lor. Cântărețul trebuia să susțină un concert în România, așa că nu și-a dezamăgit fanii și i-a încântat cu show-ul său. În cadrul unui vlog, Gina Pistol a povestit cum a decurs acea zi pe care a petrecut-o doar cu Josephine în Grecia, în timp ce artistul a spus cu ce s-a ocupat în țară. 

„Vă anunț cu regret că am părăsit vacanța, cu noaptea în cap, mai precis 3:30 dimineața. Direcția București”, a mărturisit Smiley.

Gina Pistol și fiica ei s-au bucurat de plajă și de vremea frumoasă din Grecia. 

„Dar noi am rămas în liniște și pace, tot în vacanță. Am luat micul dejun ca fetele, apoi am mers la plajă. După ce Josephine și-a ales costumul de baie, am stat la plajă, am alergat, am făcut castelul prințeselor, am luat prânzul. Soare, mare, nisip, liniște și plajă, apoi am mers ca fetele, la somnul de frumusețe.”

În ceea ce îl privește pe Smiley, după ce a ajuns în București, acesta a mers și în vizită la părinții săi. 

„Am luat rufele murdare ca să nu atârne prea mult bagajele la întoarcere. După două avioane și trei autobuze, am ajuns în siguranță la București, unde am primit mesaj de la mama că mă așteaptă cu masa. Nu e rău! Am mers repede la ai mei, unde am mâncat bun de tot, după care am mers acasă, m-am schimbat și am plecat la concert.”

Gina Pistol și Josephine și-au continuat ziua cu o plimbare și o cină delicioasă. 

„Noi am plecat la o plimbare pe malul mării, pe răcoare așa, apoi am luat cina, tot pe malul mării, unde Josephine a mâncat paste cu mâna, că cică așa au gust mai bun”, a povestit Gina Pistol. 

După ce Smiley și-a îndeplinit acel angajament, s-a întors în vacanță, acolo unde abia aștepta să le revadă pe Gina Pistol și pe Josephine. 

„Eu am cântat pe un circiut nou-nouț de motoare, undeva în mijlocul câmpului, lume multă și veselă, așa că ne-am simțit cu toții bine. Am mâncat și eu ceva la caserolă. A doua zi dimineață, m-am pornit înapoi în vacanță. (…) Am fost întâmpinat cu pupici și îmbrățișări de la fete, apoi le-am scos la un cocktail, pe plajă. Continuăm vacanța tot în trei, de aici încolo, până la final cu dans și voie bună”, a completat Smiley. 

@smiley_omul De ce am plecat din vacanță? 🥺 #Smiley #dailytok #traveltok #familyholiday #daysofsummer2023 ♬ Days Of Summer – Smiley

Citește și:
Ce a dezvăluit Andreea Ibacka despre relația dintre copiii ei și Inoke, fiica lui Cabral din prima căsătorie: „Diferența e de o generație întreagă'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people