Care e motivul pentru care Liviu Teodorescu și Marius Moga s-au certat: „A devenit frustrant”

Liviu Teodorescu a explicat de la ce a pornit conflictul lui cu Marius Moga și cum se înțelege acum cu el.

Care e motivul pentru care Liviu Teodorescu și Marius Moga s-au certat: "A devenit frustrant"

Liviu Teodorescu a făcut de la o vârstă fragedă pași către o carieră în muzică. El a participat la Eurovision Junior, dar și în primul sezon al show-ului de talente „Vocea României.” A jucat și în serialul românesc „Pariu cu viața” și a făcut parte din trupa Lala Band. Astăzi, este un artist și compozitor apreciat, care impresionează prin colaborările fresh. 

Liviu Teodorescu s-a numărat printre semifinaliștii primului sezon „Vocea României.” Show-ul de la PRO TV a fost câștigat de către Ștefan Stan și în ciuda faptului că nu a obținut trofeul, emisiunea i-a adus notorietate. În cadrul show-ului, antrenorul și mentorul lui Liviu Teodorescu a fost Marius Moga, cel care i-a remarcat acestuia talentul.

După ce s-a încheiat concursul, artistul și compozitorul au mai colaborat o vreme, însă la un moment dat au intervenit câteva tensiuni între cei doi, motiv pentru care Liviu Teodorescu a decis să nu mai lucreze cu Marius Moga. 

„Da, am fost, acum nu mai sunt așa… dar am fost supărat rău. Cred că toți care am trecut pe acolo, într-o măsură, la un moment dat, ne-am supărat cu Moga. Moga este genial, să ne înțelegem din capul locului, asta e clar, și când lucrezi cu el, el se face așa indispensabil în procesul tău de creație, încât lucrând așa de câteva ori cu el, la un moment dat nu mai poți singur, pentru că îți creează nevoia de a avea aprobarea lui. Când ești un tânăr la început, artist necopt și nimerești un colos de ăsta care este genial, te copleșește. Și la un moment dat se creează nevoia de a fi el tot timpul prin preajmă atunci când creezi. După care, ulterior, când tu încerci să îți iei puterea și să îți asumi deciziile pe parte de creație, de muzică, de ce lansezi, când se întâmplă treaba asta și îți iei puterea înapoi, se strică combinația. Pentru că nu îți mai convine că ai nevoie de aprobarea lui, devine frustrant pentru tine, descriu ce mi s-a întâmplat mie. A devenit frustrant că am nevoie de aprobarea lui și în momentul ăla am decis să mă separ”, a explicat Liviu Teodorescu în podcast-ul găzduit de Jorge

Liviu Teodorescu a continuat să spună că Marius Moga a fost cel care l-a descoperit și că îi apreciază talentul, dar și încrederea. 

„El m-a descoperit, e primul om cu care am deschis drumul ăsta. Și Adda a fost supărată pe Marius Moga. N-am mai lucrat. (…) E atât de sigur pe el când îți spune: „Bă, aici schimbăm”, încât tu zici: „Gata.” Are foarte multă încredere în el, se mai întâmplă să vină și a doua zi și să demonteze absolut tot ce a zis cu o seară înainte, cu aceeași încredere și nu mai înțelegi nimic, dar nu știu dacă o face intenționat. Marius Moga este genial, face niște linii și găsește niște subiecte de piese și e atât de spontan în procesul ăsta de creație încât nu poți, e copleșitor”, a adăugat Liviu Teodorescu. 

Citește și:
Incidente la filmările America Express. Giulia Anghelescu și Vlad Huidu ar fi fost atacați cu arme

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people