Care e motivul pentru care Iulia Vântur nu-și dorește cetățenie indiană: „Chiar asta vorbeam cu mama…”

Iulia Vântur și-a construit o carieră de succes în industria artistică din India.

Care e motivul pentru care Iulia Vântur nu-și dorește cetățenie indiană: "Chiar asta vorbeam cu mama..."

Iulia Vântur a părăsit România în anul 2012 și locuiește în India, acolo unde și-a construit o carieră în muzică și film și a reușit să cucerească Bollywood-ul. 

Iulia Vântur a revenit în România pentru câteva zile și a fost prezentă în platoul emisiunii „La Măruță” de la PRO TV, ocazie prin care a vorbit despre viața ei. Artista se bucură se un succes răsunător în India, însă, în ciuda acestui lucru, ea nu intenționează să aplice pentru cetățenia indiană și a explicat și care este motivul. 

„Am două case (n.red.: în România și în India), sunt atât de norocoasă. Chiar asta vorbeam cu mama, că am trei acte de identitate, unul pentru România, unul pentru India și unul pentru Dubai. Am un act de identitate de rezidență în India, sunt înregistrată, plătesc taxe, ce credeți? Nu sunt flotantă, sunt stabilă. E un fel de Green Card. Pot (n.red.: să-și ia cetățenie), dar de ce mi-aș dori să iau, eu sunt româncă. Nu-mi doresc să am o altă cetățenie, sunt foarte fericită cu cetățenia mea. Sunt bine așa cum sunt.”

Recent, Iulia Vântur a avut parte de o reîntâlnire emoționantă cu mama ei. Cele două s-au văzut în Istanbul, acolo unde au petrecut câteva zile împreună. 

„Mi-era dor de ai mei și am zis că-i iau într-o vacanță scurtă. Am reușit să o iau doar pe mama pentru că tata a rămas cu strugurii să facă vin. Am plecat eu cu mama și cu niște prieteni de-ai mei în Istanbul. Am stat câteva zile, vreo 5-6 zile. N-aveam plănuit să vin în România, dar ieri, pentru că nu erau niște acte gata acolo unde trebuia să mă duc, am zis hai să vin repede până acasă”, a mai precizat Iulia Vântur în emisiunea „La Măruță.”

Iulia Vântur a fost invitată acum ceva timp în cadrul emisiunii „Teo Show” și a spus cât de mult a ajutat-o partenerul ei, actorul Salman Khan, în special în cariera muzicală din India. Artista a vorbit deschis și despre dezavantajele care vin la pachet atunci când ai o relație cu o persoană cunoscută.

„E o sabie cu două tăișuri. Când ești cunoscut prin prisma cuiva care este deja cunoscut sunt cele două variante în care oamenii ignoră talentul tău sau de ceea ce ești tu capabil și spun că e totul datorită conexiunii și asta mi-a luat ani de zile să dovedesc că merit locul în care sunt, că am lângă mine un om care să mă ghideze, să mă susțină. Oamenii habar nu aveau cine sunt, nu știau trecutul meu profesional, nu știau nimic de mine. Pentru ei eram o simplă fată care voia să fure „giuvaierul națiunii”, a mai declarat ea.

Iulia Vântur s-a declarat norocoasă că are alături o persoană care a crezut în ea, în talentul ei muzical, și care a ajutat-o pe plan profesional.

„El a fost omul care a crezut, de fapt, în vocea mea. Atunci când eu consideram că nu sunt îndeajuns de bună să fiu acolo, nu am atâția ani în spate de muzică. În percepția mea, să fii artist și să cânți pe scenă însemna ca toată viața să faci muzică. Salman Khan este în industria asta de peste 30 de ani, îți dai seama că are o experință, are un mod de înțelepciune, are familia… tatăl lui este un om extraordinar, la fel și mama lui, el este un om foarte înțelept, oamenii vin la el să ia vorbele de duh. (…) Eu nu am avut vis să devin star la Bollywood, eu eram foarte bine aici și îmi plăcea foarte mult ceea ce făceam. Nu știam care e menirea mea, o căutam, dar acum știu sigur că se împlinește prin muzică. Fiecare avem o cale și o misiune în viață”, a spus Iulia Vântur.

Citește și:
Ce spune Doina Teodoru despre decizia partenerului ei, Cătălin Scărlătescu, de a părăsi emisiunea Chefi la cuțite: „Cu siguranță va fi văzut în continuare…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people