Care e motivul pentru care Andreea Ibacka nu mai joacă în seriale: „Nu simt că e momentul”

Andreea Ibacka a dezvăluit motivul pentru care a făcut o pauză de la apariția în seriale.

Care e motivul pentru care Andreea Ibacka nu mai joacă în seriale: "Nu simt că e momentul"

În trecut, Andreea Ibacka a jucat în mai multe seriale românești și publicul e dornit să o vadă din nou interpretând diverse roluri în astfel de producții. Actrița a spus de ce a ales să nu mai joace în seriale, dar și de ce a luat o pauză de la televiziune. 

Andreea Ibacka a activat și în televiziune o perioadă, prezentând alături de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman emisiunea „Happy Cafe” de la Happy Channel. Vedeta și-a dorit să pună pe primul plan familia, dar și alte proiecte în care este implicată în zona de online. 

„Da, am luat o pauză momentan de pe TV. Am discutat și am hotărât practic împreună cu echipa și cu colegii mei, deci nu a fost nicio surpriză, nu a fost nicio ceartă, nu a fost nicio dramă la mijloc. Am simțit nevoia să prioritez un pic alte proiecte în online și alături de familia mea, pentru că viața cu doi copii nu mai e chiar așa cum o știam înainte de copii și e normal până la urmă să fie așa”, a spus Andreea Ibacka pentru unica.ro

În ceea ce privește serialele, Andreea Ibacka a recunoscut că îi este dor să mai joace în astfel de producții. Actrița consideră că acum trebuie să se dedice familiei sale și creșterii celor doi copii, Namiko și Tiago.

„Da, uneori. Da, au fost și situațiile astea. Cred că la momentul acesta al vieții mele ar fi foarte greu să mă întorc la programul pe care l-am cunoscut la Buftea de luni până vineri, practic toată ziua, până seara târziu la filmare. Ar fi nedrept față de familia mea și nu simt că e momentul acum. Ei sunt foarte micuți, au nevoie de toată atenția mea. Dacă, la un moment dat, lucrurile se vor schimba, se mai reglează din timp, nu spun nu, dar sigur că există proiecte și inclusiv seriale sau inclusiv roluri pentru care cred că m-aș putea potrivi.”

Întrebată de rolurile pe care le preferă, Andreea Ibacka a spus că nu ar refuza personajele negative. 

„Am jucat foarte mult timp Zâna cea bună, Albă ca zăpada, Scufița roșie și așa mai departe. Nu aș spune niciodată ‘nu unui rol negativ. Mi se pare că te îmbogățește foarte mult ca actor, experiența asta te scoate din zona de confort, uneori chiar te amuză că poți să faci niște chestii pe care altfel, în viața reală, nu ți-ai permite niciodată să le faci. Cred că publicul nostru e foarte educat și face diferența între actor și personaj, așa că nu aș avea niciun fel de problemă. Sunt sigură că se pot face roluri negative foarte bune și foarte mișto și apreciate de public în același timp, așa că da, ar fi foarte interesant să joc mai degrabă antagonistă”, a adăugat Andreea Ibacka pentru sursa menționată. 

Citește și:
Producătoarea executivă a emisiunii Chefi la cuțite, reproșuri la adresa lui Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu: „Tot voi pozați în victime?'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people