Care e motivul pentru care Andreea Antonescu a plâns la botezul fiicei sale, Victoria Venice: „M-au copleșit emoțiile”

Andreea Antonescu a vorbit despre momentul care a făcut-o să plângă la botezul fiicei sale, Victoria Venice.

Care e motivul pentru care Andreea Antonescu a plâns la botezul fiicei sale, Victoria Venice: "M-au copleșit emoțiile"

Andreea Antonescu a organizat pe 24 iunie botezul fiicei sale, Victoria Venice, pe care o are din relația cu fostul ei partener, jurnalistul Victor Vrînceanu. Cei doi s-au despărțit la câteva luni de la nașterea fetiței lor, însă se preocupă împreună de creșterea ei. 

Victoria Venice, fiica Andreei Antonescu, a fost creștinată la Mănăstirea Cașin din București, iar artista a avut grijă ca petrecerea de botez să fie spectaculoasă. Cântăreața și-a dorit foarte mult ca la acest moment important să fie prezentă și Sienna, fiica pe care o are alături de fostul ei soț, Traian Spak, și care studiază în Los Angeles. La eveniment au participat și vedete, printre care Andreea Bălan, care a venit însoțită de fiicele ei, Ella și Clara, Adelina Pestrițu și soțul ei, Virgil Șteblea, Larisa Iordache și Giulia Nahmany. Atmosfera a fost întreținută de către trupa Prestige Orchestra, însă și Andreea Antonescu și Andreea Bălan au susținut un moment artistic, iar invitații au fost încântați.

În cadrul evenimentului, a avut loc și un moment care a făcut-o pe Andreea Antonescu să plângă. Artista a povestit ce anume a făcut-o să se emoționeze atât de tare la botezul fiicei sale. 

„A fost un moment foarte frumos făcut de ursitoare și, la un moment dat, când au făcut introducerea pentru mama, au pus melodia aia, „Mulțumesc, iubită mamă.” E o melodie pe care i-o cânt mamei mele de când mă știu și de când am amintiri, în fiecare an. Am avut o surpriză foarte plăcută, pentru că a cântat-o și Sienna la o serbare a ei. Când a început să cânte a și venit lângă mine, a plecat de pe scenă, și îți dai seama, acum mi-au dat lacrimile, am început să plâng iar. Am retrăit, practic, momentul respectiv. Nu mă așteptam la asta și m-a dezarmat, așa, cu totul. Mi-am amintit și de Sienna, o aveam și pe micuță în brațe, îmi aminteam și de mine când eram mică și-i cântam mamei”, a declarat Andreea Antonescu pentru cancan.ro

Andreea Antonescu a avut grijă ca fiecare detaliu să fie pus la punct, iar stresul și presiunea ca evenimentul să iasă așa cum își dorește și-au spus cuvântul.

„A fost o perioadă foarte stresantă pentru mine, multă presiune, pentru că mi-am dorit ca botezul să iasă perfect, ținând cond că sunt zodia Fecioară, deci tipicară și-mi place ca orice lucru să fie în detaliu. Am pus suflet, înainte de toate, și am depus foarte mult efort în organizarea acestui eveniment. Îți dai seama că, în ultimul moment, m-au copleșit emoțiile efectiv și am început să plâng. Nu era ceva ce aș fi vrut să fac în fața invitaților, dar sunt om, am trăiri și sentimente. Nu am știut că ursitoarele vor cânta melodia asta, pentru că auzisem de aceste ursitoare și știam că sunt puțin altfel. Văzusem ceva din show-urile lor, dar momentul acesta nu era, din ce mi s-a trimis mie. Și atunci de aceea m-a luat pe nepregătite. Și am și reacționat omenește, uman”, a mai spus Andreea Antonescu.

Citește și:
Gina Pistol, detalii neștiute despre rochia de mireasă și bijuteriile purtate la nuntă: „I-am licitat'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people