Care ar fi cei trei concurenți care au ajuns în finala Survivor România All Stars

Survivor All Stars este una dintre cele mai de succes emisiuni de la PRO TV.

Care ar fi cei trei concurenți care au ajuns în finala Survivor România All Stars

Cel mai puternic sezon al show-ului care a cucerit întreaga lume. Un sezon așteptat de către toți cei care au trăit cu sufletul la gură experiența concurenților în anii trecuți și care și-au dorit să-și vadă favoriții reuniți, luptând pentru marele premiu. Survivor All Stars este provocarea supremă, care demonstrează că imposibilul nu există și că cei mai puternici pot merge până la capăt!

Săptămâna aceasta, telespectatorii care nu ratat niciun minut până la acest moment, show-ul fiind lider absolut de audiență, vor avea parte de o bornă de neratat – Unificarea triburilor. De acum, concurenții vor trăi pe o singură insulă, însă vor avea un gând clar – să facă totul pentru a ajunge în finală și a câștiga trofeul și marele premiu de 100.000 de euro.

Concurenții Survivor România s-au întors acasă

Deși fanii emisiunii vor vedea în continuare probele prin care trec concurenții și eliminările rând pe rând ale concurenților, în Republica Dominicană, s-a așternut pentru moment liniștea. Filmările Survivor România All Stars s-au încheiat, iar concurenții au revenit de ieri la viața lor, toți fiind acum acasă, în România! Daniel Pavel, prezentatorul reality show-ul-ului, se pregătește și el de revenire, urmând să ajungă în țară în curând.

Aventura Dominicană este departe de a fi încheiată pentru concurenții Survivor All Stars! Aceștia vor reveni în țara care le-a devenit casă pentru câteva luni, pentru marea finală, la momentul potrivit! Finala va fi LIVE din Republica Dominicană!

Pentru a afla cine va merge până la capăt, ce strategii vor apărea, ce alianțe se vor forma și ce provocări îi mai așteaptă pe concurenți, nu ratați nicio seară din cel mai puternic format de televiziune.

Care ar fi concurenții care au ajuns în finală

Conform Cancan.ro, Zanni, Iancu Sterp și Andrei Ciobanu se vor lupta pentru titlul cel mare, care îi va aduce câștigătorului premiul de 100.000 de euro. Cei trei au reușit să ajungă în marea finală, deși atât Andrei Ciobanu, cât și Zanni au fost eliminați la un moment dat din show.

Deciziile producătorilor de a găsi anumite soluții pentru ca atât Andrei Ciobanu, cât și Zanni, să revină în competiție după eliminări sunt privite cu nemulțumire atât de concurenți cât și de fanii emisiunii. Momentul când Andrei Ciobanu a fost eliminat pentru ca, apoi, prin decizia producătorilor, să fie reintegrat în tribul Războinicilor, a fost deja difuzat. În ceea ce îl privește pe Zanni, se pare că acesta va pierde un duel în fața lui TJ Miles, însă va fi salvat tot cu ajutorul producătorilor, lucru care îl va duce până în marea finală.

Conform sursei citate, marea finală Survivor România All Stars se va desfășura LIVE, pe 30 de mai, în Republica Dominicană și vor participa toți concurenții care, timp de patru luni, au făcut parte din cele două triburi.

Nu uitați, săptămâna aceasta, marți, miercuri și joi, de la ora 21:30, la PRO TV și, în avans, pe VOYO, vă puteți bucura de noi ediții ale show-ului fenomen Survivor All Stars!

Citește și:
Cu ce probleme s-a confruntat Andreea Marin înainte de a face schimbări în stilul ei de viață: „Nu am slăbit de dragul siluetei'

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people