Cardi B este din nou însărcinată! Artista a făcut anunțul la scurt timp după ce a depus actele de divorț

La doar o zi după ce a depus actele de divorț, Cardi B a anunțat că urmează să devină mamă pentru a treia oară.

Cardi B este din nou însărcinată! Artista a făcut anunțul la scurt timp după ce a depus actele de divorț

Cardi B și Offset divorțează după șase ani de căsătorie. Un reprezentant al artistei a confirmat vestea pentru publicația People, dezvăluind că aceasta a depus actele de divorț pe 31 iulie. În plus, Page Six a raportat că rapperița cere custodia principală a celor doi copii pe care îi are cu Offset: Kulture Kiari, în vârstă de 6 ani, și Wave Set, în vârstă de 2 ani și jumătate.

Vestea despărțirii vine în contextul în care Cardi B a dezvăluit pe contul său de Instagram că este din nou însărcinată.

„Cu fiecare sfârșit vine un nou început! Sunt atât de recunoscătoare că am împărtășit această perioadă cu tine, mi-ai adus mai multă dragoste, mai multă viață și, cel mai important, mi-ai reînnoit puterea! Mi-ai amintit că pot avea totul! Mi-ai amintit că nu trebuie niciodată să aleg între viață, dragoste și pasiunea mea! Te iubesc atât de mult și abia aștept să vezi ce am reușit să realizez cu ajutorul tău, ce m-ai împins să fac! E mult mai ușor să faci față răsucirilor, întorsăturilor și provocărilor vieții stând întins, dar tu, fratele tău și sora ta mi-ați arătat de ce merită să continui!”, a scris Cardi B în descrierea unor imagini în care își dezvăluie burtica de gravidă.

În urmă cu câteva luni, Cardi B a declarat pe Instagram că este „singură de ceva timp.” Artista le-a spus fanilor că vrea să înceapă noul an „fresh” și „deschisă”. „Sunt curioasă să încep o viață nouă, un nou început. Și da… Sunt entuziasmată.”

De asemenea, în luna decembrie a anului trecut, Cardi B a făcut o transmisie live pe Instagram, în care vorbea cu lacrimi în ochi despre relația sa cu Offset.

„Nenorocitului chiar îi place să se joace cu mine în cele mai vulnerabile momente ale mele. Când nu sunt cea mai încrezătoare”, le-a spus Cardi B fanilor săi, conform unui videoclip obținut de The Neighborhood Talk. „Îi place să se joace cu mine pentru că știe că nu sunt o fată care nu se lasă ușor.”

De-a lungul timpului, Cardi B și Offset au avut o relație cu multe suișuri și coborâșuri. S-au căsătorit în septembrie 2017, iar după doar un an de mariaj au hotărât să se despartă. Deși ulterior s-au împăcat, Cardi B a depus în 2020 actele de divorț. În cele din urmă, artista a anulat cererea.

Într-un interviu din 2020, Cardi a vorbit despre relația tumultuoasă cu Offset: „Știu că relația mea are mult dramă și tot felul de probleme. Dar există multă dragoste, multă pasiune, multă încredere, o mare prietenie. Suntem mereu noi împotriva lumii”, a spus artista pentru ELLE.

Cardi B și Offset au devenit părinți pentru a doua oară în toamna anului 2021. Artista a împărtășit cu fanii ei de pe Instagram două imagini cu fiul ei, care era îmbrăcat într-un outfit în nuanțe de albastru și avea la gât un colier masiv din diamante. La scurt timp după ce Cardi B și Offset au publicat primele poze cu chipul fiului lor, Wave Set Cephus, artista a mărturisit pe Twitter că partenerul ei a venit cu ideea numelui, iar ea a fost de acord.

Citește și:
Bianca Censori, apariție complet diferită față de cum a obișnuit. Ce ținută a ales soția lui Kanye West

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people