Cardi B este acuzată de abuz și agresiune fizică

Cardi B este acuzată că ar fi agresat fizic o femeie care lucra ca agent de pază la un spital.

Cardi B este acuzată de abuz și agresiune fizică

Cardi B a fost acuzată recent de abuz și agresiune fizică. Emani Ellis, presupusa victimă, susține în documentele judiciare că artista ar fi agresat-o pe 24 februarie 2018 în unitatea medicală în care lucra ca paznic. Potrivit publicației Marca, femeia a mărturisit că vedeta ar fi lovit-o și ar fi zgâriat-o cu unghiile atât de tare încât ar fi fost nevoită să apeleze la o operație estetică.

Emani Ellis a adăugat că artista s-a folosit apoi de statutul său pentru a o concedia de la spitatul la care lucra ca agent de pază. În documente oficiale se mai arată și că artista „a folosit amenințări, constrângere, intimidare și forță fizică.” De asemenea, Emani Ellis o acuză pe Cardi B și pe echipa ei de avocați că au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a întârzia procesul.

Cardi B susține că incidentul ar fi avut loc când era însărcinată cu fiica ei, Kulture, și că acțiunile sale au fost în legitimă apărare. Conform Marca, data procesului este programată pentru 31 mai.

Într-un live făcut în urmă cu mai mulți ani, Cardi B a povestit despre perioada în care ademenea diverși bărbați în camere de hotel pentru a-i jefui. Artista s-a simțit responsabilă să ofere explicații suplimentare după ce live-ul în cauză a reînceput să circule pe Internet, scriind că nu este mândră de lucrurile pe care a fost nevoită să le facă pentru a supraviețui.

„Tot ce pot să fac acum este să fiu o versiune mai bună a mea pentru mine și familia mea, pentru viitorul meu”, a scris Cardi într-un postare pe Instagram din 2019.

„Văd pe social media că circulă un live pe care l-am făcut în urmă cu trei ani. Un live în care am vorbit despre lucrurile pe care am fost nevoită să le fac în trecut, corecte sau greșite, așa cum am simțit că trebuie să le fac pentru a-mi asigura traiul. Niciodată nu am susținut că sunt perfectă sau că provin dintr-o lume perfectă, cu un trecut perfect. Întotdeauna spun adevărul și mi-l asum”, a început artista mesajul adresat fanilor.

„Fac parte din cultura hip hop, unde poți vorbi despre locul din care vii, despre lucrul greșit pe care a trebuit să-l faci pentru a te aduce unde ești acum. Niciodată nu m-am lăudat cu lucrurile pe care le-am menționat în acel live, nu am pus niciodată acele lucruri în muzica mea, pentru că nu sunt mândră de asta și simt o responsabilitate să nu mă laud cu ele. Am făcut acele alegeri la vremea respectivă pentru că aveam opțiuni limitate. Am fost binecuvântată să mă ridic de acolo, dar foarte multe femei nu au reușit. Chiar dacă nu erau cele mai bune decizii la acea vreme, am făcut tot ce am putut pentru a supraviețui. Bărbații despre care am vorbit în acel live sunt bărbați cu care am avut o relație, erau conștienți de ceea ce se întâmplă. Am un trecut pe care nu-l pot schimba, cu toții avem unul”, a susținut Cardi B.

Citește și:
Soția lui Kanye West, Bianca Censori, a întors toate privirile cu o nouă ținută controversată

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people